به گزارش “ورزش سه”، ژوزه مورینیو مقابل دوربین‌های تلویزیون رئال مادرید حاضر شد و درباره پیروزی تیمش مقابل فرنتس‌ واروش در بوداپست صحبت کرد. او درباره بازی که با پیروزی ۲-۱ رئال مادرید به پایان رسید، گفت:«اول از همه باید از فرنتس‌ واروش بابت این تمرین خوب تشکر کنم. آنها تاکنون پنج بازی در لیگ […]

به گزارش “ورزش سه”، ژوزه مورینیو مقابل دوربین‌های تلویزیون رئال مادرید حاضر شد و درباره پیروزی تیمش مقابل فرنتس‌ واروش در بوداپست صحبت کرد.

او درباره بازی که با پیروزی ۲-۱ رئال مادرید به پایان رسید، گفت:«اول از همه باید از فرنتس‌ واروش بابت این تمرین خوب تشکر کنم. آنها تاکنون پنج بازی در لیگ اروپا و همچنین مسابقاتی در لیگ داخلی‌شان انجام داده‌اند و مشخص است که از شدت و آمادگی بالایی برخوردارند. بازی خوبی بود. نیمه اول را بیشتر دوست داشتم و البته تعجبی هم ندارد، چون مدت بیشتری با بازیکنان حاضر در آن نیمه کار کرده‌ایم. کنترل بسیار خوبی روی بازی داشتیم.

در نیمه دوم، با حضور وینی و برناردو که دقایق زیادی بازی نکرده‌اند و همچنین با تغییر پست اندریک، مقداری از سازماندهی بازی‌مان را از دست دادیم. اما خوب بود. مهم است که در بعضی چیزها اشتباه کنیم و همه‌چیز همیشه عالی پیش نرود تا بتوانیم همراه بازیکنان درباره آنها فکر کنیم، آنالیزشان کنیم و بهتر شویم.

اگر در یک مسابقه لیگ در دقیقه ۴۷ با نتیجه ۲-۱ جلو باشید، نباید یک پاس عمقی بدهید و توپ را از دست بدهید یا در پایان مسابقه مرتکب یک خطای خطرناک شوید. این‌ها امروز اتفاق افتاد. باید بدانیم در چنین موقعیت‌هایی چه کاری انجام دهیم. این اشتباهات کوچک که در چنین مسابقاتی روی هم جمع می‌شوند، برای من مفید هستند.»

2512064

او درباره وینیسیوس افزود:«مهم‌ترین موضوع، تمدید قرارداد اوست. این اتفاق برای خودش و برای همه ما خوشحال‌کننده است. با تعداد کمی جلسه تمرینی، این بازیکنان وارد مسابقه می‌شوند اما پاهایشان هنوز از تمرینات خسته است. انتظار نداشتم امروز با توپ ۵۰ متر حرکت کند و گل بزند. احتمالاً چهارشنبه شرایط بهتری خواهد داشت و یکشنبه حتی بهتر از آن خواهد بود.»

او در پایان درباره برناردو سیلوا گفت:«او برای ما بازیکن بسیار مهمی است، اما متأسفانه از آن دسته بازیکنانی است که تعطیلات زیاد به نفع آمادگی ذهنی‌شان نیست و با شرایط بدنی نسبتاً ضعیفی به پیش‌فصل آمده است، بنابراین باید شرایطش را بهتر کند.

اما او بازیکنی فوق‌العاده است. وقتی عقب‌تر بازی می‌کند، چه به‌عنوان شماره ۶ و چه شماره ۸، به ما در خروج از پرس و بازی‌سازی کمک زیادی می‌کند. در جریان بازی متوجه شدم که از نظر قدرت بدنی کمی کم آورده است، بنابراین او را جلوتر و در پست شماره ۱۰ قرار دادم. آنجا هم می‌تواند بازی کند. او توانایی بازی در سه یا چهار پست مختلف را دارد.

ما یک ترکیب نسبتاً کوچک می‌خواهیم. من می‌گویم حدود ۲۰ بازیکن، به‌علاوه بازیکنان مصدومی که قرار نیست طی چند هفته آینده برگردند. بنابراین به بازیکنانی مثل برناردو نیاز داریم که بتوانند در چند پست مختلف بازی کنند.»

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید