به گزارش ورزش سه به نقل از تابناک، «محمدعلی طالبی» استاندار کرمان امروز در خصوص مدیریت مصرف سوخت و طرح‌های جدید تامین انرژی در استان، از مصوبه اختصاص ۴۰ لیتر بنزین با نرخ ۵ هزار تومان به هر کارت سوخت شهروندان کرمان خبر داد. وی با توضیح روند اجرایی این طرح افزود: تاکنون ۲۰ لیتر […]

به گزارش ورزش سه به نقل از تابناک، «محمدعلی طالبی» استاندار کرمان امروز در خصوص مدیریت مصرف سوخت و طرح‌های جدید تامین انرژی در استان، از مصوبه اختصاص ۴۰ لیتر بنزین با نرخ ۵ هزار تومان به هر کارت سوخت شهروندان کرمان خبر داد.

وی با توضیح روند اجرایی این طرح افزود: تاکنون ۲۰ لیتر از این سهمیه ویژه با نرخ ۵ هزار تومان در کارت‌های سوخت شهروندان استان شارژ شده است و ۲۰ لیتر باقی‌مانده نیز ظرف یک یا دو روز آینده اضافه خواهد شد.

استاندار کرمان تصریح کرد: این ۴۰ لیتر، سهمیه‌ای مختص استان کرمان است که علاوه بر سهمیه‌های معمول کشوری، جهت کاهش چالش‌های تأمین سوخت در این استان تصویب شده است.

وی همچنین به اجرای طرح جدید مدیریت مصرف سوخت اشاره کرد و افزود: بر اساس این طرح، کارت‌های سوخت از جایگاه‌ها جمع‌آوری شده و معادل میزان مصرف جایگاه‌ها، سوخت به کارت‌های شهروندان اضافه می‌شود.

طالبی ابراز امیدواری کرد که مصوبه دولت در خصوص عرضه بنزین با نرخ پالایشگاهی نیز به‌زودی در استان ابلاغ شود.

وی به چالش‌های طرح گازسوز کردن خودروها در استان اشاره کرد و ادامه داد: با وجود عقب بودن نسبی استان کرمان در اجرای طرح گازسوز کردن خودروها، افزایش رغبت مردم به استفاده از گاز، فرصتی برای پیشرفت در این حوزه است.

استاندار کرمان همچنین گفت: امیدواریم با گسترش شبکه جایگاه‌های گاز، استفاده از این سوخت در استان افزایش یابد.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید