پیشنهاد پیمان حدادی، مدیرعامل پرسپولیس، برای برگزاری تورنمنت پنج‌جانبه به‌منظور تعیین قهرمان لیگ بیست‌وپنجم، با واکنش علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی استقلال، همراه شد. حدادی پیش‌تر در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اعلام کرده بود با توجه به اینکه سازمان لیگ رقابت‌های لیگ بیست‌وپنجم را نیمه‌تمام اعلام کرده است، تعیین یک قهرمان مشخص منطقی نیست. او همچنین در […]

پیشنهاد پیمان حدادی، مدیرعامل پرسپولیس، برای برگزاری تورنمنت پنج‌جانبه به‌منظور تعیین قهرمان لیگ بیست‌وپنجم، با واکنش علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی استقلال، همراه شد.

حدادی پیش‌تر در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اعلام کرده بود با توجه به اینکه سازمان لیگ رقابت‌های لیگ بیست‌وپنجم را نیمه‌تمام اعلام کرده است، تعیین یک قهرمان مشخص منطقی نیست. او همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا پرسپولیس حاضر به حضور در تورنمنت سه‌جانبه برای مشخص شدن قهرمان خواهد بود، گفته بود که این تیم در تورنمنت پنج‌جانبه نیز شرکت می‌کند.

این اظهارات خیلی زود در فضای مجازی بازتاب پیدا کرد و تاجرنیا نیز با انتشار تصویری از جدول لیگ و طرح عبارت «تورنمنت ۵ جانبه؟» به صحبت‌های مدیرعامل پرسپولیس واکنش نشان داد. در آن جدول، استقلال با ۴۱ امتیاز در صدر قرار داشت و پرسپولیس با ۳۴ امتیاز در رده ششم دیده می‌شد؛ موضوعی که به نظر می‌رسید کنایه تاجرنیا به جایگاه پرسپولیس در جدول باشد.

با این حال، تاجرنیا امروز در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره وضعیت جدول و اینکه پس از رأی انضباطی دیدار گل‌گهر و چادرملو، پرسپولیس در رده پنجم قرار خواهد گرفت، گفت: «ما چیزی نگفتیم. فقط حرفمان این بود که لیگ فریز شده ولی تورنمت هم زیاد برگزار می‌شود، یک تورنمنت دیگر هم برگزار کنند.»

سرپرست مدیرعاملی استقلال در ادامه و در پاسخ به این سؤال که آیا این باشگاه مخالف برگزاری تورنمنت پنج‌جانبه برای تعیین قهرمان لیگ است، اظهار داشت: «ما با هیچ چیز مخالف نیستیم. به هر چیزی که فدراسیون بگوید سمعا و طاعتا گوش می‌دهیم.»

بیشتر بخوانید: استقلال بر سر دو راهی عراق و ازبکستان

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید