به گزارش زیرنویس، امیر زارعی درباره آخرین وضعیت حضور تیم والیبال استقلال در مشهد گفت: سه ماه برای شکل‌گیری این تیم پیگیری کردیم و استاندار خراسان رضوی نیز در این مسیر بسیار کمک کرد. جلسات متعددی با مدیرعامل باشگاه استقلال برگزار شد و در نهایت با پیگیری استان، توافق شد تیم‌های والیبال سالنی و ساحلی […]

به گزارش زیرنویس، امیر زارعی درباره آخرین وضعیت حضور تیم والیبال استقلال در مشهد گفت: سه ماه برای شکل‌گیری این تیم پیگیری کردیم و استاندار خراسان رضوی نیز در این مسیر بسیار کمک کرد. جلسات متعددی با مدیرعامل باشگاه استقلال برگزار شد و در نهایت با پیگیری استان، توافق شد تیم‌های والیبال سالنی و ساحلی استقلال در مشهد فعالیت کنند.

وی در ادامه افزود: باشگاه استقلال یک برند بزرگ و شناخته‌شده در کشور است و طرفداران خاص خودش را دارد. فعالیت این تیم در مشهد نیز در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی باشگاه انجام می‌شود. استقلال در سال‌های گذشته در رشته‌های مختلف تیم‌داری کرده و امسال نیز با پیگیری استان، این توافق حاصل شد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی همچنین گفت: تلاش می‌کنیم مجوز دو یا سه رشته دیگر را نیز از باشگاه استقلال بگیریم تا بتوانیم امسال در لیگ برتر تیم داشته باشیم. امیدواریم این اتفاق با حمایت مجموعه استان و باشگاه استقلال محقق شود.

زارعی درباره نحوه تأمین هزینه‌های تیم استقلال گفت: بر اساس توافق انجام‌شده، ۵۰٪ از هزینه‌ها توسط باشگاه استقلال و ۵۰٪ دیگر در استان تأمین می‌شود. البته تلاش می‌کنیم از ظرفیت حامیان مالی و اسپانسر‌ها برای سهم استان استفاده کنیم و در همین خصوص با دو اسپانسر مذاکراتی را داشته‌ایم.

وی درباره شرایط سالن محل برگزاری مسابقات والیبال اظهار کرد: قرار است سرمربی و کادر فنی تیم از سالن شهید رئیسی بازدید کنند تا درباره محل برگزاری مسابقات تصمیم‌گیری شود. سالن شهید رئیسی یکی از گزینه‌های جدی ماست و از نظر ظرفیت، پارکینگ و شرایط ترافیکی وضعیت مناسبی دارد. تیم ملی والیبال جوانان نیز پیش از حضور در مسابقات جهانی، حدود ۱۰ روز در این سالن تمرین کرده است. البته موضوع کف‌پوش سالن باید توسط فدراسیون والیبال و عوامل فنی بررسی شود. اگر کف‌پوش سالن نیاز به اصلاح داشته باشد، تلاش می‌کنیم با کمک فدراسیون از کف‌پوش‌های مناسب استفاده کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به مشکلات سالن مهران گفت: در سال‌های گذشته سالن مهران با وجود ظرفیت محدود، برای برگزاری مسابقات لیگ مورد تأیید فنی قرار می‌گرفت، اما شرایط این سالن از نظر کف‌پوش، نور، سرویس‌های بهداشتی و همچنین پارکینگ مشکلاتی دارد.

وی افزود: وقتی تعداد زیادی تماشاگر برای یک مسابقه به سالن مراجعه می‌کنند، مسئله گرما و تهویه نیز اهمیت پیدا می‌کند. در سالن شهید رئیسی ظرفیت مناسب، پارکینگ و شرایط ترافیکی بهتری داریم و امیدواریم پس از بازدید فدراسیون و کارشناسان فنی، امکان برگزاری مسابقات در این سالن فراهم شود.

زارعی درباره استفاده از بازیکنان بومی در تیم استقلال نیز گفت: در این موضوع باید شان و جایگاه باشگاه استقلال را در نظر گرفت. این باشگاه یک برند بزرگ است و طبیعتا نمی‌توان از آن انتظار داشت که صرفا برای آزمون و خطا وارد مسابقات شود. باشگاه استقلال هزینه می‌کند و انتظار دارد جایگاه و برندش حفظ شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در پایان خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت باشگاه استقلال، حامیان مالی و رسانه‌های استان، شرایطی ایجاد کنیم که ورزش مشهد و خراسان رضوی بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد و بخشی از حال خوب مردم استان از مسیر ورزش تأمین شود.

منبع: شـهر آرا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید