جواد نکونام سرمربی تراکتور تبریز:در حال حاضر بزرگ‌ترین رقیب ما خودمان هستیم؛ باید در هر مسابقه بهترین عملکردمان را ارائه کنیم، هر روز بهتر از روز قبل شویم و با تمرکز کامل پیش برویم. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، جواد نکونام پس از پیروزی تراکتور مقابل چادرملو یزد، ضمن تبریک این برد […]

جواد نکونام سرمربی تراکتور تبریز:در حال حاضر بزرگ‌ترین رقیب ما خودمان هستیم؛ باید در هر مسابقه بهترین عملکردمان را ارائه کنیم، هر روز بهتر از روز قبل شویم و با تمرکز کامل پیش برویم.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، جواد نکونام پس از پیروزی تراکتور مقابل چادرملو یزد، ضمن تبریک این برد به هواداران تیمش اظهار داشت: هواداران مسیر طولانی را برای حمایت از تیم طی کردند و حضور و تشویق آنها برای ما ارزشمند است. امیدوارم این حمایت در ادامه فصل نیز ادامه داشته باشد و بتوانیم پاسخ محبت هواداران را در زمین بدهیم.

وی درباره شرایط حاکم بر ورزشگاه افزود: فوتبال زمانی جذاب می‌شود که تماشاگران در ورزشگاه حضور داشته باشند، اما فضای امروز برای تیم ما مناسب نبود. بازیکنان تراکتور از ابتدای مسابقه تا پایان با رفتار‌های نامناسبی مواجه شدند و این موضوع بعد از بازی نیز آنها را ناراحت کرد. امیدوارم برای جلوگیری از بی‌احترامی به بازیکنان و خانواده‌های آنها چاره‌ای اندیشیده شود.

سرمربی تراکتور درباره جریان مسابقه گفت: حریف با آرایش ۵-۴-۱ به میدان آمده بود و تلاش می‌کرد فضا‌های موجود را ببندد. با این حال، تیم ما نمایش خوبی داشت، کنترل مسابقه را در اختیار گرفت و در نیمه نخست چند فرصت بسیار مناسب ایجاد کرد. اگر در زدن ضربات آخر دقت بیشتری داشتیم، می‌توانستیم با دو یا سه گل برتری به رختکن برویم.

نکونام ادامه داد: بین دو نیمه نیز تأکید من به بازیکنان این بود که باید از موقعیت‌هایی که به دست می‌آوریم استفاده کنیم. در آغاز نیمه دوم برای رسیدن به گل فشار بیشتری وارد کردیم و با استفاده از نقطه ضعف حریف توانستیم به گل برسیم. پس از آن نیز جریان بازی در اختیار تراکتور بود و تنها یک موقعیت جدی به دلیل اشتباه در جایگیری به حریف دادیم.

وی با اشاره به اخراج بازیکن چادرملو عنوان کرد: بعد از اخراج نیز شرایط تغییر نکرد و حریف بیشتر عقب نشست و با تعداد نفرات بالا دفاع کرد. ما هم به دلیل مصدومیت برخی بازیکنان و فشار مسابقات، مجبور بودیم با تعویض‌ها شرایط نفرات را مدیریت کنیم. با این حال، موقعیت‌های دیگری داشتیم و معتقدم نتیجه می‌توانست پرگل‌تر باشد.

سرمربی تراکتور درباره مدعیان قهرمانی گفت: هنوز ابتدای فصل هستیم و ۳۰ مسابقه دیگر باقی مانده است. در حال حاضر بزرگ‌ترین رقیب ما خودمان هستیم. باید در هر مسابقه بهترین عملکردمان را ارائه کنیم، هر روز بهتر از روز قبل شویم و با تمرکز کامل پیش برویم. فعلاً هیچ چیز جز بازی بعدی برای ما اهمیت ندارد.

نکونام در پاسخ به این پرسش که آیا تراکتور پیش از اخراج بازیکن حریف نیز شانس پیروزی داشت، گفت: قطعاً همین‌طور است. زمانی که هر دو تیم با ۱۱ بازیکن بازی می‌کردند، در نیمه نخست دو، سه موقعیت جدی داشتیم و در نیمه دوم نیز پیش از اخراج به گل رسیدیم؛ بنابراین مسابقه کاملاً در کنترل ما بود و حتی بعد از اخراج هم فرصت‌های بیشتری برای گلزنی ایجاد کردیم.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید