تمجید حشمت مهاجرانی از موسیمانه در دیدار با وی
تمجید حشمت مهاجرانی از موسیمانه در دیدار با وی

حشمت مهاجرانی، سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز با پیتسو موسیمانه سرمربی تیم فوتبال استقلال ملاقات کرد. به گزارش «تابناک» به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، موسمیانه در جریان این ملاقات پس از خوش آمدگویی خطاب به حشمت مهاجرانی گفت: بسیار خوشحالم که شما را در اینجا ملاقات می‌کنم. در ادامه حشمت […]

حشمت مهاجرانی، سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز با پیتسو موسیمانه سرمربی تیم فوتبال استقلال ملاقات کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، موسمیانه در جریان این ملاقات پس از خوش آمدگویی خطاب به حشمت مهاجرانی گفت: بسیار خوشحالم که شما را در اینجا ملاقات می‌کنم.

در ادامه حشمت مهاجرانی با تقدیر از پیتسو موسیمانه و نام بردن از برخی دوستانش در مصر، خطاب به سرمربی استقلال گفت: از حضور شما در کادرفنی استقلال بسیار خوشحالم. من دوستان فوتبالی زیادی در مصر دارم و تمام آن‌ها از شما به نیکی یاد کردند. موفقیت شما در لیگ مصر در تاریخ ماندگار شد.

مهاجرانی در ادامه خطاب به موسیمانه گفت: من به ایده‌های شما به شدت علاقه دارم. حضور بازیکنان جوان در ترکیب استقلال یک اتفاق امیدوارکننده است. من واقعا خوشحالم که شما به استفاده از بازیکنان جوان علاقمند هستید. بازی کردن با بازیکنان جوان کار بسیار سختی است، البته این اتفاق از نگاهی دیگر هیجان انگیز هم به حساب می‌آید. استفاده از بازیکنان جوان مثل شمشیر دو لبه برای هر مربی خطرناک است اما شما با پذیرش ریسک این اتفاق نشان دادید به جوان‌ها اعتماد دارید و امیدوارم این اعتماد با درخشش آن‌ها همراه شود.

حشمت مهاجرانی در پایان گفت: من امیدوارم استقلال در بازی فردا مقابل پاختاکور ازبکستان موفق به پیروزی شود تا دست پر به استقبال بازی بعد در لیگ نخبگان برود.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید