مرگ تلخ مرد ۴۶ ساله زیر تیغ جراحی
مرگ تلخ مرد ۴۶ ساله زیر تیغ جراحی

صبح امروز یکشنبه شانزدهم دی‌ماه، کارکنان یکی از انتظامات بیمارستان‌های تهران از طریق تماس تلفنی با قاضی محمدجواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امور جنایی، مرگ مشکوک مرد جوانی را گزارش کردند. به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، به دنبال اعلام این خبر، تیم تحقیق با دستور قاضی جنایی راهی سردخانه بیمارستان […]

صبح امروز یکشنبه شانزدهم دی‌ماه، کارکنان یکی از انتظامات بیمارستان‌های تهران از طریق تماس تلفنی با قاضی محمدجواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امور جنایی، مرگ مشکوک مرد جوانی را گزارش کردند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، به دنبال اعلام این خبر، تیم تحقیق با دستور قاضی جنایی راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد مرد حدودا ۴۶ ساله‌ای را مشاهده کردند که براثر عمل جراحی قلب‌باز به کام مرگ فرو رفته بود.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، مرد جوان که از بیماری قلبی رنج می‌برده برای اقدامات درمانی به این بیمارستان منتقل شده اما پس از جراحی به کام مرگ فرو رفته است.

خانواده متوفی پس از این حادثه  شکایت خود را تحت‌ عنوان قصور پزشکی از کادر درمان بیمارستان موردنظر مطرح کردند.

با دستور قاضی شفیعی از شعبه پنجم دادسرای امور جنایی، جسد برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل و پرونده جهت رسیدگی قضایی به دادسرای ناحیه ۲۶: جرائم پزشکی ارجاع شد.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید