عیدی بازنشستگان زیر خط فقر/ با ۳ میلیون تومان چه چیز‌هایی می‌توان خرید؟
عیدی بازنشستگان زیر خط فقر/ با ۳ میلیون تومان چه چیز‌هایی می‌توان خرید؟

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، چندی پیش مبلغ عیدی و عائله‌مندی کارمندان و بازنشستگان را برای اجرا ابلاغ کرد؛ این درحالی است که سال گذشته عیدی کارمندان و بازنشستگان کشوری در روز ۲۱ بهمن واریز شد درحالی که امسال به دلیل مشکلات تامین مالی دولت این اتفاق نیفتاد. به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، عیدی […]

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، چندی پیش مبلغ عیدی و عائله‌مندی کارمندان و بازنشستگان را برای اجرا ابلاغ کرد؛ این درحالی است که سال گذشته عیدی کارمندان و بازنشستگان کشوری در روز ۲۱ بهمن واریز شد درحالی که امسال به دلیل مشکلات تامین مالی دولت این اتفاق نیفتاد.

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی سال گذشته در هفته اول اسفندماه واریز شد و در سال‌های قبل‌ نیز عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی معمولاً در ماه اسفند واریز می‌شد. به همین جهت پیش‌بینی می شد که عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی پس از اتمام واریز حقوق بهمن‌ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی واریز شود. 

ازسوی دیگر، عیدی کارمندان دولت و بازنشستگان تامین اجتماعی و کشوری چندی پیش اعلام شد که بر این اساس ۳ میلیون تومان به عنوان عیدی و ۸۴۰ هزارتومان حق عائله‌مندی در نظر گرفته شده است. همچنین به ازای هر فرزند ۳۶۰ هزارتومان در نظر گرفته شده است که این مساله موجب اعتراض بسیاری از بازنشستگان شد.

طبق مصوبه دولت، مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳ میلیون تومان تعیین شده است. بنابراین با احتساب عیدی عائله‌مندی و فرزندان، عیدی بازنشستگانی که دارای همسر (۸۶۰ هزار تومان) و یک فرزند (۳۶۰ هزار تومان) هستند، مجموعاً به ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می‌شود و به ازای هر فرزند بیشتر، مبلغ ۳۶۰ هزار تومان به عیدی این افراد افزوده خواهد شد.

با گرانی کالا‌های اساسی رقم عیدی بازنشستگان صرفا می‌توان صرف خرید چند قلم کالا‌های اساسی از جمله یک کیلو ران گوشت گوسفندی ۸۹۰٫۰۰۰ تومان، یک شانه تخم مرغ ۲۰ عددی ۱۱۸ هزار تومان، یک کیلو لوبیا چیتی ۲۰۰ هزار تومان، یک کیلو لوبیا قرمز ۱۶۵ هزارتومان، نخود کیلویی ۱۶۰ هزار تومان، عدس کیلویی ۱۱۰ هزار تومان، روغن مایع لادن ۲ لیتری ۶۷۵ هزار تومان می شود و دیگر مبلغی به خرید پوشاک و یا هزینه سفر‌های نوروزی نمی‌رسد.  

+

 

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر

 

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید