پهپادهای پلیس خودروهای متخلف را جریمه می کنند!
پهپادهای پلیس خودروهای متخلف را جریمه می کنند!

سردار مجید گراوند در توضیح بیشتر گفت: از حدود یک سال پیش، محور سمنان- مشهد، توسط پهپادهای پلیس در حال رصد است و این پهپادها تخلفات رانندگی را ثبت می‌کنند. به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ وی افزود: این پهپادها به صورت ۲۴ ساعته، این مسیر را تحت نظر دارند و به صورت هوشمند، […]

سردار مجید گراوند در توضیح بیشتر گفت: از حدود یک سال پیش، محور سمنان- مشهد، توسط پهپادهای پلیس در حال رصد است و این پهپادها تخلفات رانندگی را ثبت می‌کنند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ وی افزود: این پهپادها به صورت ۲۴ ساعته، این مسیر را تحت نظر دارند و به صورت هوشمند، مسیر و خودروها را بررسی می‌کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلفی مخصوصا تخلفات پرخطر مثل سرعت و سبقت غیرمجاز، روی پلاک خودروی مورد نظر قفل کرده و تخلفات را برای سیستم راهور ارسال می‌کنند.

رئیس پهپاد فراجا ادامه داد: در واقع این پهپادها در صورت مشاهده هرگونه تخلفی، پلاک خودروی متخلف و اطلاعات مربوط به تخلف را در سیستم ثبت تخلفات، بارگذاری می‌کنند و این جریمه برای راننده ثبت و پیامک آن ارسال می‌شود.

گراوند گفت: اگر در زمان رصد پهپادی، راننده‌ای تخلفات مکرری که ممکن باشد به تصادف ختم شود را مرتکب شود؛ پهپاد آن را زیر نظر قرار می‌دهد و به گشتی‌های مستقر در مسیر اطلاع می‌دهد تا خودرو توقیف شود.

 

+

 

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر

 

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید