به گزارش زیرنویس، ظهر امروز اتفاق جالبی در باشگاه پرسپولیس رخ داد و یونیسف برای همکاری همه جانبه نماینده خود را به ساختمان باشگاه پرسپولیس فرستاد تا برنامه‌های خیرخواهانه خود را به باشگاه اعلام کند. برهمین اساس نماینده یونیسف در ایران، با مدیرعامل و عضو هیات مدیره پرسپولیس و جمعی از معاونان و مدیران باشگاه […]

به گزارش زیرنویس، ظهر امروز اتفاق جالبی در باشگاه پرسپولیس رخ داد و یونیسف برای همکاری همه جانبه نماینده خود را به ساختمان باشگاه پرسپولیس فرستاد تا برنامه‌های خیرخواهانه خود را به باشگاه اعلام کند.

برهمین اساس نماینده یونیسف در ایران، با مدیرعامل و عضو هیات مدیره پرسپولیس و جمعی از معاونان و مدیران باشگاه جلسه ای را ترتیب داد. باشگاه پرسپولیس، با توجه به برخورداری از بیشترین محبوبیت، پرشمارترین هواداران و ضریب نفوذ اجتماعی که در تمام نقاط ایران دارد به عنوان نخستین باشگاه ایرانی برای حضور در طرح‌های مورد نظر یونیسف وارد چنین همکاری شده است.
از این رو قرار شد کارگروهی از دو طرف برای تدوین تفاهم‌نامه و مشخص ساختن حوزه‌های همکاری تشکیل شود تا پس از تصویب و امضای آن، همکاری آغاز شود.
یونیسف نهادی بین‌المللی برای بهبود زندگی همه کودکان است و در ۱۹۰ کشور جهان، از جمله ایران، با دولت‌ها برنامه همکاری مشترک دارد.

برنامه پنج‌ساله همکاری کشوری یونیسف در ایران (۱۴۰۲-۱۴۰۷)  با هدف اطمینان از این که همه کودکان و نوجوانان، از یک سیستم حفاظت اجتماعی یکپارچه بهره‌مند شوند که نیازهای آن‌ها را در زمینه‌های بهداشت، تغذیه، آموزش، آب، بهداشت و حفاظت کلی و رفاه کودکان در هر دو شرایط توسعه و بشردوستانه برآورده کند، تنظیم شده‌است.
رضا درویش، پیمان حدادی، مصطفی لشگری و امیرعلی حسینی مهم ترین نفرات حاضر از پرسپولیس در این جلسه بودند.

منبع: خبـر ورزشی

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید