اینتر میلان با پیروزی ۴-۳ در بازی برگشت مقابل بارسلونا و مجموع نتیجه ۷-۶، به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید. سیمونه اینزاگی، سرمربی اینتر، پس از این پیروزی بزرگ از عملکرد تیمش دفاع کرد و بر لزوم تلاش و اتحاد بازیکنانش تأکید نمود. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، اینتر میلان در بازی […]

اینتر میلان با پیروزی ۴-۳ در بازی برگشت مقابل بارسلونا و مجموع نتیجه ۷-۶، به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید. سیمونه اینزاگی، سرمربی اینتر، پس از این پیروزی بزرگ از عملکرد تیمش دفاع کرد و بر لزوم تلاش و اتحاد بازیکنانش تأکید نمود.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، اینتر میلان در بازی برگشت از دور نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا، با شکست ۴-۳ مقابل بارسلونا و مجموع نتیجه ۷-۶، به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافت. سیمونه اینزاگی، سرمربی اینتر، پس از صعود تیمش به فینال در مصاحبه‌ای از نمایش فوق‌العاده بازیکنان خود و تلاش‌های شبانه‌روزی آنها تقدیر کرد.

او در ابتدا گفت: «اول از همه به بارسلونا تبریک می‌گویم. آنها تیمی بسیار قدرتمند هستند. برای این برد، اینتر فوق‌العاده‌ای لازم بود. همچنین تبریک ویژه‌ای به بازیکنان خودم دارم. آنها دو نمایش هیولاوار داشتند و من واقعا به آنها افتخار می‌کنم. هر چه در توان داشتند را به میدان آوردند. باید در این ورزشگاه و در حضور هواداران از این لحظه لذت ببریم.»

اینزاگی در ادامه گفت: «بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم تعویض‌ها به ما کمک خواهند کرد. باید باور داشته باشیم و سعی کنیم تیم قدرتمندی مثل بارسلونا را مهار کنیم. مشکلاتی وجود داشت، اما با قلب‌مان از همه موانع عبور کردیم. هر کسی که می‌گوید اینتر باید بین رقابت‌ها انتخاب کند، حرفی بی‌اساس می‌زند. تیم من هیچ‌چیز را انتخاب نمی‌کند. در جام حذفی ایتالیا شکست خوردیم، اما در لیگ تا آخرین قطره عرق مبارزه خواهیم کرد و باید ببینیم در فینال لیگ قهرمانان اروپا چه رخ خواهد داد.»

اینزاگی همچنین در مورد راهیابی تیمش به فینال گفت: «سعی کردیم با داشته‌ها و توانایی‌های خود بجنگیم. لائوتارو بعد از ۶ روز به ترکیب برگشت و فراتسی هم با کمک مسکن بازی کرد. ما کاملاً با شکل بازی بارسلونا آشنا بودیم و پس از بازی رفت، دقیقا می‌دانستیم چه باید بکنیم. تیم هرگز دچار غرور نشد. فوق‌العاده بودیم و لایق حضور در فینال هستیم.»

در نهایت، اینزاگی به اعتماد به نفس بالای تیمش و تلاش بی‌وقفه بازیکنان اشاره کرد و این پیروزی را به عنوان نتیجه‌ای از کار گروهی و اراده قوی تیمش دانست.

منبع: ایسـنا

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید