بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید این تیم برای کسب سهمیه لیگ نخبگان آسیا امید زیادی دارد. احسان خرسندی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پیروزی دو بر یک پرسپولیس برابر خیبر در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال ایران، اظهار کرد: پرسپولیس بازی را بد شروع کرد اما خیلی خوب تمام کرد. همیشه بازی در خرم‌آباد […]

بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید این تیم برای کسب سهمیه لیگ نخبگان آسیا امید زیادی دارد.

توصیه پرسپولیسی سابق به جباری؛ استقلال با بهترین نفرات برابر سپاهان

احسان خرسندی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پیروزی دو بر یک پرسپولیس برابر خیبر در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال ایران، اظهار کرد: پرسپولیس بازی را بد شروع کرد اما خیلی خوب تمام کرد. همیشه بازی در خرم‌آباد برای هر تیمی سخت است. پرسپولیس قبلا برابر تیم‌هایی که تدافعی بازی می‌کردند مشکل داشت اما الان برابر تیم‌هایی به مشکل می‌خورد که پرس سنگین می‌کند. اینکه پرسپولیس سینوسی بازی می‌کند خوب نیست. در برخی دقایق بازی خوب بوده و در برخی دقایق بازی بد بود. در کل پرسپولیس در برابر خیبر در نیمه دوم خیلی خوب بود. یعنی در نیمه اول خیبر عملکرد خوبی داشت و در نیمه دوم پرسپولیس بهتر کار کرد.

 

وی درباره دلیل تعویض گندوز هم گفت: نمی‌دانیم دلیل این موضوع چیست. تعجب آور بوده که گندوز تعویض شد. شاید خود آقای گندوز خواسته تا او را تعویض کنند. به هر حال درباره این موضوع آقای کارتال باید توضیح بدهند.

 

اخبارمرتبط: آخرین وضعیت لیست نقل و انتقالاتی کارتال برای پرسپولیس: این ۳ نفر جذب شدند، مذاکره با این ۳ نفر ادامه دارد

 

 واکنش قاطع کارتال به ناراحتی علیپور از تعویض شدن در بازی پرسپولیس – خیبر

ناراحتی علی علیپور از سرمربی پرسپولیس: چرا تعویضم کردی

 

بازیکن سابق پرسپولیس در ادامه  درباره اعتراض علی علی‌پور به تعویض خودش هم گفت: به هر حال هر بازیکنی خوب کار نکند باید تعویض شود. او در این بازی خوب نبود و نباید به تعویض اعتراض می‌کرد. تیم نیاز به گل داشت و این درست نبود که علی‌پور در هنگام تعویض تعلل کنند و زیر لب غر بزند. این رفتارها در قد و قواره بازیکن پرسپولیس نیست.  زمین جای قدم زدن و غر زدن نیست.

 

خبرمرتبط: جدول لیگ برتر با نتیجه بازی های تراکتور، پرسپولیس، سپاهان، فولاد، استقلال و…: صدای نفس سرخپوشان پشت گوش طلایی‌پوشان! 

 

 کارشناسی داوری بازی پرسولیس – خیبر: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان

 

گل دوم پرسپولیس به خیبر هند و مردود بود!

 

وی همچنین گفت: با نتایج هفته بیست‌ونهم الان شانس پرسپولیس برای کسب نخبگان آسیا بیشتر شده و الان پرسپولیس سرشار از امید است. سپاهان تیم خوبی است و کسی فکر نمی‌کرد مقابل هوادار امتیاز بدهد. حیف است پرسپولیس سال آینده در لیگ نخبگان نباشد. هفته آخر پرسپولیس خیلی امیدوار به اتفاقات خوب است. مجتبی جباری جوان است و بهتر از هر کسی می‌داند کسب نتیجه برابر سپاهان چقدر برایش خوب است. شاید این موضوع برای هواداران استقلال خوش آینده نباشد اما مجتبی جباری قطعا با بهترین نفراتش تیمش را به مصاف سپاهان خواهد فرستاد.

+

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید