توزیع دارو در بعضی استان‌ها نامناسب است
توزیع دارو در بعضی استان‌ها نامناسب است

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید یک بخشی از دارو که در آن دچار مشکل هستیم در بخش توزیع است، چون در بعضی استان‌ها شاهد هستیم توزیع نامناسب است. باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی – عالیه زمانی کیاسری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره […]

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید یک بخشی از دارو که در آن دچار مشکل هستیم در بخش توزیع است، چون در بعضی استان‌ها شاهد هستیم توزیع نامناسب است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی – عالیه زمانی کیاسری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره وضع دارو در کشور گفت: درخصوص دارو مشکلی نداریم، اما یک بخشی از دارو که در آن دچار مشکل هستیم در بخش توزیع است، چون در بعضی استان‌ها شاهد هستیم توزیع نامناسب است.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس اظهار کرد: توزیع نامناسب دارو برمی‌گردد به اینکه از داروخانه‌های دولتی برای توزیع استفاده شود و اگر مجبور هستند به بخش خصوصی برای توزیع ببرند باید نظارت خیلی قوی داشته باشند که دارو سر از بازار آزاد درنیاورد و به دست مصرف‌کننده با تعرفه‌های دولتی برسد.

عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس تصریح کرد: بعضی از دارو‌ها اساساً در رِنج دارو‌هایی که پزشکان ما تجویز کنند، نیست و ممکن است به‌صورت موردی بعضی از همکاران این دارو‌ها را تجویز کنند که این دارو‌ها را ما عموماً خیلی توصیه نمی‌کنیم برای اینکه وارداتی هستند و به صورت دوره‌ای گاهی ممکن است باشند و گاهی نباشند، اما اگر سازمان غذا دارو نظارت خودش را خارج از تعارض منافع به صورت جدی و قوی اعمال کند و دانشگاه‌های علوم پزشکی نحوه توزیع دارو را در داروخانه‌های دولتی مناسب انجام دهند و نظارت داشته باشند عمده چالش‌های دارویی حل می‌شود و مسئله خیلی جدی نخواهیم داشت.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درخصوص کمبود اسپری آسم گفت: درخصوص اسپری‌ها دو دسته داریم یک دسته اسپری‌هایی هستند که راحت در دسترس هستند و یک دسته اسپری‌هایی هستند که خیلی نوع‌های خاصی است و خیلی گران‌قیمت است و معمولا پوشش بیمه‌ای ندارد و گاهی وارد می‌شود و گاهی شرکت‌ها آن را می‌آورند و گاهی نمی‌آورند که اگر جزو این دسته باشد می‌تواند توسط اسپری‌های دیگر جایگزین شود.

زمانی درخصوص تامین بودجه دارو گفت: در بودجه، ارزی را در اختیار دولت برای خرید دارویی گذاشتیم، اما به هر حال سعی می‌کنیم که هم پوشش از طریق سازمان‌های بیمه‌گر اتفاق بیفتد هم اینکه همه متولی‌ها به تعهدات خودشان عمل کنند و باید حواسمان باشد که تعهداتمان را به درستی انجام دهیم.

کد ویدیو

توزیع دارو در بعضی استان‌ها نامناسب است
+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید