رییس هیات مدیره نان سنگک گفت: در حال حاضر هیچ نان سنگکی که از طریق آرد نوع دو و دولتی استفاده میکند کمتر از ۱۰ هزار تومان پخت نمیشود چراکه برای نانوایی هیچ صرفه اقتصادی ندارد و هزینههای واحدهای صنفی آنها تامین نمیشود. باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری – محمد نجمدی رییس هیات مدیره نان […]

رییس هیات مدیره نان سنگک گفت: در حال حاضر هیچ نان سنگکی که از طریق آرد نوع دو و دولتی استفاده میکند کمتر از ۱۰ هزار تومان پخت نمیشود چراکه برای نانوایی هیچ صرفه اقتصادی ندارد و هزینههای واحدهای صنفی آنها تامین نمیشود.
باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری – محمد نجمدی رییس هیات مدیره نان سنگک در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برخی از واحدهای نانوایی سنگکی که در منطقه سه تهران جدید تاسیس شده و به صورت آزاد اقدام به پخت نان میکنند با تاییده اتحادیه قیمت نان سنگک در این واحدهای صنفی به ۲۵ هزار تومان رسیده است گفت: دراین واحدهای صنفی نانوایی دیگر دستگاه نانینو وجود ندارد چراکه آنها آرد را به صورت قیمت تمام شده دریافت میکنند.
وی ادامه داد: اتحادیه تمامی هزینههای این نانواییها را آنالیز و به واحدها اعلام کرده است که نان ساده سنگک در این نانواییها ۲۵ هزار تومان وسایر نانها هم با تواق مشتری پخت شود.
او یادآور شد: در حال حاضر هیچ نان سنگکی که از طریق آرد نوع دو و دولتی استفاده میکند کمتر از ۱۰ هزار تومان پخت نمیشود چراکه برای نانوایی هیچ صرفه اقتصادی ندارد و هزینههای واحدهای صنفی آنها تامین نمیشود.
وی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به آنالیزهای که انجام دادهایم تمامی هزینهها لحاظ شده و قیمت نان سنگک آزاد پز همان ۲۵ هزار تومان است و در خصوص نانواییها دولتی هم سیاست دولت است که بخواهد سیاست یکسان سازی و شفاف سازی را لحاظ کند و یارانه را به مردم پرداخت کند.
تحلیل جامعهشناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج میکنند؟
لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهرههای مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی
به بهانه روز جهانی عصای سفیددیده نشدن رنج نابینایی/وقتی «عصای سفید» هم قربانی گزارشدهی میشود










































