نظارت سه‌مرحله‌ای دامپزشکی بر ذبح قربانی در ایستگاه نذورات شیرخوارگاه آمنه
نظارت سه‌مرحله‌ای دامپزشکی بر ذبح قربانی در ایستگاه نذورات شیرخوارگاه آمنه

ناظر شرکت پشتیبانی امور دام کشور ،در ایستگاه نذورات شیرخوارگاه آمنه، از اجرای کامل و دقیق فرآیند سه‌مرحله‌ای نظارت بهداشتی بر دام‌های قربانی خبر داد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام قبادی–در راستای نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر ذبح دام‌های نذری در عید قربان، دکتر میثم غیاثی، ناظر بهداشتی سازمان دامپزشکی، در محل شیرخوارگاه آمنه حاضر شد […]

ناظر شرکت پشتیبانی امور دام کشور ،در ایستگاه نذورات شیرخوارگاه آمنه، از اجرای کامل و دقیق فرآیند سه‌مرحله‌ای نظارت بهداشتی بر دام‌های قربانی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام قبادیدر راستای نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر ذبح دام‌های نذری در عید قربان، دکتر میثم غیاثی، ناظر بهداشتی سازمان دامپزشکی، در محل شیرخوارگاه آمنه حاضر شد و روند نظارت دامپزشکی را در سه مرحله‌ی اصلی بازرسی پیش از کشتار، حین کشتار و پس از کشتار تشریح کرد.

دکتر میثم غیاثی، ناظر شرکت پشتیبانی امور دام کشور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان ضمن تبریک عید قربان و عرض ادب به عوامل اجرایی و خیرین حاضر در مجموعه، گفت: بر اساس وظیفه ذاتی اداره و سازمان دامپزشکی، در محل حاضر شدیم تا نظارت‌های فنی و بهداشتی لازم را انجام دهیم. خوشبختانه با بررسی‌هایی که از ابتدای روز داشتیم، تمام دام‌های ارسالی از نظر سلامت مورد تأیید قرار گرفتند و دامپزشکان در مبدأ با دقت بالا مجوز حمل بهداشتی را صادر کرده بودند.

وی افزود: در کنار سایر همکاران دامپزشک، مراحل بازرسی حین کشتار نیز به دقت اجرا شد و پس از کشتار، لاشه‌ها مورد بازبینی قرار گرفتند تا از لحاظ جمود نعشی و کاهش اسیدیته (pH) بررسی شوند و شرایط نگهداری ۲۴ ساعته قبل از مصرف نیز رعایت شود.

غیاثی با اشاره به اینکه محل شیرخوارگاه آمنه از نظر استاندارد‌های فنی جایگاه مناسبی برای ذبح نیست، عنوان کرد: ذبح دام باید صرفاً در کشتارگاه‌های صنعتی مجاز انجام شود. توصیه ما به خیرین همیشه این است که دام را از میادین تحت نظارت تهیه و برای ذبح به کشتارگاه‌های رسمی ارجاع دهند. با این حال به دلیل برخی رویه‌های سنتی نهادینه‌شده و شرایط خاص، ناچاریم با رعایت ملاحظات بهداشتی تعامل و همراهی کنیم تا نذورات به دست جامعه هدف برسد.

این ناظر بهداشتی ضمن اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای نگهداری لاشه‌ها گفت: با تدبیر همکاران‌مان، هماهنگی‌های لازم با فروشگاه رفاه صورت گرفته تا لاشه‌ها در شرایط مناسب تا طی شدن ۲۴ ساعت نگهداری شوند و سپس وارد مرحله قطعه‌بندی و توزیع شوند.

وی در پایان ضمن تشکر از همکاری شرکت پشتیبانی امور دام کشور و دیگر نهاد‌های مشارکت‌کننده، بر لزوم رعایت اصول فنی و بهداشتی در اجرای نذورات تأکید کرد و حضور دامپزشکان را در این فرآیند ضامن سلامت جامعه هدف دانست.

+

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید