روایتی از سیره زندگی آیت‌الله فاضل‌لنکرانی در قاب امید ملکوتی/ پخش در ۲۶خرداد
روایتی از سیره زندگی آیت‌الله فاضل‌لنکرانی در قاب امید ملکوتی/ پخش در ۲۶خرداد

امیدملکوتی کارگردان سینما و تلویزیون، در تازه‌ترین قسمت مجموعه «سعادتمندان»، داستان زندگی آیت‌الله محمد فاضل لنکرانی مرجع تقلید را روایت می‌کند. باشگاه خبرنگاران جوان – به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه «سعادتمندان»، به تهیه‌کنندگی و کارگردانی امید ملکوتی و نویسندگی گیتی صفرزاده، در این قسمت از مجموعه سعادتمندان که به معرفی و سیره زندگی علمای […]


امیدملکوتی کارگردان سینما و تلویزیون، در تازه‌ترین قسمت مجموعه «سعادتمندان»، داستان زندگی آیت‌الله محمد فاضل لنکرانی مرجع تقلید را روایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان – به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه «سعادتمندان»، به تهیه‌کنندگی و کارگردانی امید ملکوتی و نویسندگی گیتی صفرزاده، در این قسمت از مجموعه سعادتمندان که به معرفی و سیره زندگی علمای تراز دینی می‌پردازد، امیر خانزاده و ایرج مخمل‌دوز ایفاگر نقش هستند.

سعید خان‌بخش در این کار مشاور امید ملکوتی بوده و سهیل قاسم‌خانی مدیر تولیدی، دستیاری و انتخاب بازیگر را بر عهده داشته است.

مستند مرحوم آیت‌الله العظمی محمد فاضل‌لنکرانی تازه‌ترین قسمت تولید شده از مجموعه سعادتمندان است که این قسمت در روز ۲۶ خرداد در سالگرد ارتحال ایشان ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما خواهد رفت.

تاکنون ۷۰ قسمت از مجموعه سعادتمندان پخش شده و تولیدش همچنان در شبکه قرآن و معارف سیما به تهیه کنندگی وکارگردانی امید ملکوتی ادامه دارد.

علی تهرانی، میثم مافی و سبحان ایروانی مقدم دیگر بازیگران این پروژه هستند.

دیگر عوامل پروژه عبارتند از مدیر تولید: سهیل قاسم‌خانی، مدیر تدارکات: محسن مفتحی، گریم: حجت موسوی و پریسا صوفی و لباس: مونا مقدم.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید