درخواست رئیس هلال‌احمر از صلیب سرخ برای اقدام فوری درباره بحران انسانی در غزه
درخواست رئیس هلال‌احمر از صلیب سرخ برای اقدام فوری درباره بحران انسانی در غزه

کولیوند در نامه‌ای رسمی به رئیس کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ، نسبت به فاجعه انسانی و قحطی گسترده در غزه ابراز نگرانی کرده و خواستار اقدام فوری، مستقل و هماهنگ این نهاد برای پایان دادن به رنج غیرنظامیان شد. باشگاه خبرنگاران جوان – در پی تشدید بحران انسانی در غزه، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر و رئیس […]

کولیوند در نامه‌ای رسمی به رئیس کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ، نسبت به فاجعه انسانی و قحطی گسترده در غزه ابراز نگرانی کرده و خواستار اقدام فوری، مستقل و هماهنگ این نهاد برای پایان دادن به رنج غیرنظامیان شد.

باشگاه خبرنگاران جوان – در پی تشدید بحران انسانی در غزه، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر و رئیس کمیته ملی حقوق بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران، با ارسال نامه‌ای رسمی‌به رئیس کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ، نسبت به شرایط وخیم مردم غزه هشدار داد و خواستار واکنش فوری و قاطع جامعه بین‌المللی برای توقف فاجعه انسانی در غزه شد.

در این نامه، با استناد به گزارش‌های سازمان‌های بین‌المللی نظیر برنامه جهانی غذا (WFP) و آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA)، آمده است: حدود یک‌چهارم جمعیت غزه در وضعیت قحطی قرار دارند و بیش از هزار زن و کودک به دلیل سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند. همچنین گزارش‌هایی از تیراندازی نظامیان اسرائیلی به سوی غیرنظامیانی که برای دریافت غذا در صف ایستاده‌اند، ارائه شده است.

در این نامه، اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی، مصداق بارز جنایت جنگی و نقض آشکار اصول بنیادین حقوق بین‌الملل بشردوستانه دانسته و تأکید شده که اعمال این رژیم می‌تواند تحت تعریف نسل‌کشی در اساسنامه رم و کنوانسیون ۱۹۴۸ قرار گیرد.

در بخش پایانی نامه، از صلیب‌سرخ بین‌المللی خواسته شده است با به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌ها، دیپلماسی بشردوستانه را فعال کرده و با نهاد‌های ذیربط بین‌المللی وارد تعامل شود تا مسیر‌های کمک‌رسانی انسانی بدون مانع فراهم شود. همچنین بر نقش بی‌طرفانه و مستقل این نهاد در تسهیل حمایت جهانی برای مهار بحران تأکید شده است.

منبع: هلال احمر

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید