کوشکی آماده برای درخشش در فصل جدید؛ سه بازی، سه گل در ترکیه
کوشکی آماده برای درخشش در فصل جدید؛ سه بازی، سه گل در ترکیه

وینگر جوان تیم فوتبال استقلال تهران توانسته عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد. باشگاه خبرنگاران جوان – علیرضا کوشکی، وینگر جوان استقلال، در اردوی پیش‌فصل آبی‌پوشان در ترکیه با عملکردی درخشان توجه‌ها را به خود جلب کرده است. او در هر سه دیدار دوستانه استقلال موفق به گلزنی شده تا یکی از آماده‌ترین […]


وینگر جوان تیم فوتبال استقلال تهران توانسته عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد.

باشگاه خبرنگاران جوان – علیرضا کوشکی، وینگر جوان استقلال، در اردوی پیش‌فصل آبی‌پوشان در ترکیه با عملکردی درخشان توجه‌ها را به خود جلب کرده است. او در هر سه دیدار دوستانه استقلال موفق به گلزنی شده تا یکی از آماده‌ترین بازیکنان تیم ریکاردو ساپینتو در آستانه آغاز فصل جدید لیگ برتر باشد.

استقلال در جریان اردوی آماده‌سازی خود تاکنون سه بازی تدارکاتی برگزار کرده است. در نخستین مسابقه که با شکست ۲ بر ۱ مقابل تیم الحسین اردن همراه بود، علیرضا کوشکی تنها گل تیم را به ثمر رساند.

در دومین دیدار، استقلال موفق شد کوجالی‌اسپور ترکیه را با نتیجه ۲ بر ۱ شکست دهد که کوشکی باز هم یکی از گلزنان آبی‌ها بود.

سومین بازی این تیم مقابل الوعب قطر برگزار شد؛ مسابقه‌ای که با پیروزی ۲ بر ۱ دیگر برای استقلال همراه بود و کوشکی برای سومین بار پیاپی موفق شد دروازه حریف را باز کند.

عملکرد درخشان کوشکی در دیدار‌های تدارکاتی، پیام واضحی به کادر فنی استقلال ارسال کرده است. بازیکنی که فصل گذشته نیز نمایش‌های قابل قبولی داشت، حالا با آمادگی کامل و انگیزه بالا خود را برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم مهیا کرده است. نمایش‌های او نه تنها امید را در اردوی استقلال زنده نگه داشته، بلکه می‌تواند او را به یکی از مهره‌های کلیدی تیم در فصل پیش‌رو تبدیل کند.

تیم فوتبال استقلال امروز (شنبه ۴ مرداد) در چهارمین دیدار دوستانه خود در اردوی ترکیه، از ساعت ۱۷:۳۰ به وقت محلی، به مصاف تیم سپاهان اصفهان خواهد رفت. این دیدار، که یکی از مهم‌ترین بازی‌های تدارکاتی آبی‌پوشان محسوب می‌شود، می‌تواند صحنه‌ای دیگر برای ادامه روند گلزنی علیرضا کوشکی باشد؛ بازیکنی که با ادامه این روند، جایگاه خود در ترکیب اصلی ساپینتو را بیش از گذشته تثبیت خواهد کرد.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید