اقدام گروهک تروریستی «جیش‌الظلم» محکوم است
اقدام گروهک تروریستی «جیش‌الظلم» محکوم است

در پی حمله مسلحانه صبح امروز به ساختمان دادگستری زاهدان توسط اعضای گروهک تروریستی جیش‌الظلم، وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران بیانیه صادر کرد. باشگاه خبرنگاران جوان – در پی حمله مسلحانه صبح امروز به ساختمان دادگستری زاهدان توسط اعضای گروهک تروریستی جیش‌الظلم، وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای، این اقدام را «کور، ضدانسانی […]

در پی حمله مسلحانه صبح امروز به ساختمان دادگستری زاهدان توسط اعضای گروهک تروریستی جیش‌الظلم، وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران بیانیه صادر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان – در پی حمله مسلحانه صبح امروز به ساختمان دادگستری زاهدان توسط اعضای گروهک تروریستی جیش‌الظلم، وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای، این اقدام را «کور، ضدانسانی و در راستای اهداف استکبار جهانی» دانست و بر پیگیری جدی برای شناسایی و مجازات عاملان آن تأکید کرد.

این وزارتخانه با صدور بیانیه‌ای، حمله مسلحانه صبح امروز به ساختمان دادگستری زاهدان را که به دست اعضای گروهک تروریستی «جیش‌الظلم» صورت گرفت، به‌شدت محکوم کرد.
در بخشی از این بیانیه آمده است: «صبح امروز، گروهک منحوس و تروریستی جیش‌الظلم با اقدامی کور و ضدانسانی، ساختمان دادگستری زاهدان را هدف حمله قرار داد. سوابق اقدامات خشونت‌بار و غیرانسانی این گروهک در منطقه مظلوم سیستان و بلوچستان، همواره یادآور سیاست‌های تفرقه‌افکنانه و تروریستی نظام سلطه و صهیونیسم بین‌الملل بوده است.»

وزارت دادگستری همچنین با اشاره به فضای عزاداری ملت ایران در پی حمله اخیر رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: «بدون تردید، چنین اقدامات مذبوحانه و ناامن‌کننده، توسط ایادی بی‌هویت استکبار جهانی صورت می‌گیرد و هدفی جز بر هم زدن امنیت مردم و تضعیف اراده ملی ندارد؛ اما همچون گذشته، این توطئه‌ها با شکست مواجه خواهد شد.»

این وزارتخانه ضمن اعلام همبستگی با دستگاه‌های قضایی، امنیتی و انتظامی، تصریح کرده است که موضوع شناسایی، دستگیری و مجازات عاملان این حمله تروریستی را با جدیت پیگیری خواهد کرد.

در پایان این بیانیه، ضمن محکومیت شدید این حمله، برای شهدای این حادثه طلب آمرزش و علو درجات و برای مجروحان، شفای عاجل از درگاه خداوند مسئلت شده است.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید