پلیس پشتوانه امنیت هوشمند در فوتبال کشور است/ صیانت از آرامش هوادار و ورزش ملی
پلیس پشتوانه امنیت هوشمند در فوتبال کشور است/ صیانت از آرامش هوادار و ورزش ملی

فرمانده یگان‌های ویژه پاسداران فراجا در آستانه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتبال گفت: پلیس پشتوانه امنیت هوشمند در فوتبال کشور است. باشگاه خبرنگاران جوان – سردار مسعود مصدق امروز -سه‌شنبه ۷ مردادماه- در دیدار با رئیس فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه فوتبال، فراتر از یک بازی، بستری تمدنی برای اتحاد، نشاط اجتماعی و […]

فرمانده یگان‌های ویژه پاسداران فراجا در آستانه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتبال گفت: پلیس پشتوانه امنیت هوشمند در فوتبال کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان – سردار مسعود مصدق امروز -سه‌شنبه ۷ مردادماه- در دیدار با رئیس فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه فوتبال، فراتر از یک بازی، بستری تمدنی برای اتحاد، نشاط اجتماعی و نمایش اقتدار فرهنگی یک ملت است، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم که لیگ جدید، فصل تازه‌ای از هماهنگی، هوشمندسازی و تضمین امنیت در ورزشگاه‌ها باشد.

وی افزود: رویکرد یگان‌های ویژه در این مسیر، نه صرفاً کنترل، بلکه «مدیریت هدفمند امنیت» در بستر فرهنگ‌سازی و تعامل هوشمندانه با باشگاه‌ها، هواداران و مسئولان برگزاری مسابقات است.

فرمانده یگان‌های ویژه پاسداران فراجا تاکید کرد: امنیت، زیرساخت پیشرفت است؛ همان‌گونه که اقتدار در میدان، ثمره تدبیر در پشت صحنه است باید در کنار مردان غیرتمند ورزش، از آرامش هواداران و حیثیت ورزش ملی صیانت کنیم؛ چرا که هر میدان، عرصه‌ای از پاسداری از ارزش‌هاست و یگان‌های ویژه در همه میدان‌ها حاضرند.

سردار مصدق خاطرنشان کرد: در این مسیر، با نگاه راهبردی فدراسیون فوتبال، حمایت فرماندهی انتظامی و همراهی اصحاب رسانه، گام‌هایی مؤثر و ماندگار برای آینده‌ای امن، مقتدر و شاداب در فوتبال کشور برخواهیم داشت.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران نیز دراین دیدار گفت: امروز نه‌تنها به ثبات امنیت در ورزشگاه‌ها می‌اندیشیم، بلکه با بهره‌گیری از ظرفیت جوانان انقلابی و آماده‌باش نیرو‌های مومن یگان ویژه، در پی الگوسازی برای یک الگوی نوین امنیت ورزشی هستیم که با اخلاق، قانون‌مندی و احترام متقابل عجین باشد.

منبع: فراجا

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید