نوشاد عالمیان پس از پیروزی مقابل بنیامین فرجی در مرحله یک هشتم نهایی رقابت های فیدر چک، به جمع هشت نفر برتر مسابقات فیدر چک تنیس روی میز راه پیدا کرد. به گزارش خبرگزاری آنا، در سومین روز از رقابت‌های تنیس روی میز فیدر چک، نوشاد عالمیان کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز کشورمان در […]

نوشاد عالمیان در یک قدمی مدال فیدر چک   برنز تیم دوبل قطعی شد

نوشاد عالمیان پس از پیروزی مقابل بنیامین فرجی در مرحله یک هشتم نهایی رقابت های فیدر چک، به جمع هشت نفر برتر مسابقات فیدر چک تنیس روی میز راه پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری آنا، در سومین روز از رقابت‌های تنیس روی میز فیدر چک، نوشاد عالمیان کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز کشورمان در مرحله یک هشتم نهایی این رقابت ها به مصاف بنیامن فرجی دیگر نماینده کشورمان رفت.

عالمیان در این مسابقه با نتیجه ۳ بر صفر پیروز شد و به مرحله یک چهارم نهایی راه پیدا کرد تا در یک قدمی کسب مدال مسابقات فیدر چک قرار بگیرد.

عالمیان تیم در ادامه رقابت ها و در ۱/۴ نهایی برای مسجل کردن مدال خود امشب به مصاف جو سیفرید از فرانسه خواهد رفت.

نوشاد پیش از این حریفان قدرتمندی از ایتالیا و چک را از پیش رو برداشته بود.

همچنین در سومین روز از مسابقات دوبل فیدر چک تیم دونفره کشورمان متشکل از نوشاد عالمیان و نیما عالمیان، با پیروزی ۳ بر دو در یک بازی نفسگیر مقابل تیم دونفره اسپانیا به نیمه نهایی راه یافت و مدال برنز خود را مسجل کرد.

تیم دونفره برادران عالمیان پیش از این از سد صربستان گذشته بود و باید در نیمه نهایی به مصاف تیم قدرتمند ژاپن بروند.

مسابقات تنیس روی میز فیدر چک از ۶ تا ۱۰ شهریورماه با حضور ۵ پینگ پنگ باز ایرانی در جریان است.

منبع خبر: آنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید