سردار نائینی: اگر قدرت موشکی امروز را در جنگ تحمیلی داشتیم، آن جنگ ۸ سال طول نمی‌کشید
سردار نائینی: اگر قدرت موشکی امروز را در جنگ تحمیلی داشتیم، آن جنگ ۸ سال طول نمی‌کشید

سخنگوی سپاه گفت: اگر این قدرتی را که امروز در حوزه موشکی، پهپادی، شناورهای تهاجمی و غیره داریم در آن زمان داشتیم، آن جنگ هشت سال طول نمی‌کشید. باشگاه خبرنگاران جوان؛ میثم ایران‌نژاد – سردار نائینی سخنگوی سپاه درباره شرایط ایران در جنگ تحمیلی ۸ ساله و مقایسه آن با شرایط امروز گفت: «اساسا جنگ‌ها […]

سخنگوی سپاه گفت: اگر این قدرتی را که امروز در حوزه موشکی، پهپادی، شناورهای تهاجمی و غیره داریم در آن زمان داشتیم، آن جنگ هشت سال طول نمی‌کشید.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ میثم ایران‌نژاد – سردار نائینی سخنگوی سپاه درباره شرایط ایران در جنگ تحمیلی ۸ ساله و مقایسه آن با شرایط امروز گفت: «اساسا جنگ‌ها برای ما تولید فرصت می‌کنند و میدان آزمودن توانایی‌ها و کشف نقاط ضعف و قوت‌های دشمن و خودی هستند.

سردار نائینی ادامه داد: جنگ هشت ساله، به تعبیر حضرت امام رضوان‌الله علیه، «همه‌اش برکت بود» و درس‌های فراوانی را آموختیم و مهم‌ترین درسش این بود که تهدیدات دائمی و مستمر هستند و فقط شکل تهدیدات تغییر می‌کند. لذا برای بازداشتن دشمن از تهدید باید توان تولید کرد و به تعبیر مقام معظم رهبری که امشب هم فرمودند، راه علاج فقط تولید قدرت است.

​سخنگوی سپاه اضافه کرد: جنگ هشت‌ساله و جنگ دوازده روزه به ما آموخت که دائماً باید در ابعاد مختلف تولید قدرت کنیم. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم در همه ابعاد و عرصه‌ها و در همه سطوح دائماً به صورت شبانه‌روزی در حوزه قدرت بازدارندگی، دفاعی و تهاجمی تلاش می‌کند.

​سردار نائینی در ادامه درباره شرایط ایران در دوران دفاع مقدس ۸ ساله گفت: در جنگ هشت‌ساله ما قدرت موشکی قابل‌توجهی نداشتیم ولی در جنگ اخیر قدرت موشکی ما، قدرت پهپادی ما و سایر ابعاد قدرت ما به طور کامل رونمایی نشد چراکه نیاز به عملیاتی کردن نبود. 

وی ادامه داد: ​در دوران دفاع مقدس، از سال ۱۳۶۳ به ضرورت و اهمیت قدرت موشکی پی بردیم. ما در طول ۸ سال جنگ، فقط ۸۸ موشک شلیک کردیم یعنی به طور متوسط هر سال ۱۰ موشک! با اینکه نیازی به موشک دوربرد نداشتیم و بغداد در تیررس ما بود و موشک‌های ما با برد ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلومتری می‌توانستند اهداف سیاسی و نظامی عراق را هدف قرار دهند، ما توانایی چنین کاری را نداشتیم.

سخنگوی سپاه تاکید کرد: ​به طور قطع، اگر این قدرتی را که امروز در حوزه موشکی، پهپادی، شناورهای تهاجمی و غیره داریم در آن زمان داشتیم، آن جنگ هشت سال طول نمی‌کشید.

سردار نائینی در پایان تصریح کرد: نیروی مسلح جمهوری اسلامی ایران دو کار ذاتی دارند. کار اول آنها تولید قدرت برای بازدارندگی‌ست برای اینکه جنگ نشود و کار دوم این است که اگر جنگ شد، در جنگ دشمن را شکست بدهند. ما به غیر از این به چیز دیگری فکر نمی‌کنیم.

کد ویدیو

 

سردار نائینی: اگر قدرت موشکی امروز را در جنگ تحمیلی داشتیم، آن جنگ ۸ سال طول نمی‌کشید
منبع خبر: باشگاه خبرنگـاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید