مخبر: استعمار مبتنی بر داده‌ها جدیدترین نوع استعمار آمریکاست
مخبر: استعمار مبتنی بر داده‌ها جدیدترین نوع استعمار آمریکاست

مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب، گفت: امروز، استعمار جدیدی بر مبنای داده‌ها در حال شکل‌گیری است که از طرف آمریکا اعمال می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان – آقای مخبر در جمع هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران، اظهار داشت: توطئه دشمن در عرصه مشکلات اقتصادی است و بخش خصوصی می‌تواند این حربه آمریکا را با افزایش […]

مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب، گفت: امروز، استعمار جدیدی بر مبنای داده‌ها در حال شکل‌گیری است که از طرف آمریکا اعمال می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آقای مخبر در جمع هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران، اظهار داشت: توطئه دشمن در عرصه مشکلات اقتصادی است و بخش خصوصی می‌تواند این حربه آمریکا را با افزایش تولید و سودآوری، نقش بر آب کند که برای تحقق این مهم، جز کاهش حجم قوانین و کاغذبازی‌ها و دیوان‌سالاری اداری دست و پاگیر، چاره‌ای نداریم.

مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در این دیدار با توجه به ظرفیت‌های عظیم اقتصادی کشور، تصریح کرد: تجربه تاریخی نشان داده است که پس از جنگ‌ و بحران‌ها، فرصت‌هایی برای شکوفایی اقتصادی ایجاد می‌شود و ایران نیز از این قاعده، مستثنی نیست. 
 
محمد مخبر گفت: در حال حاضر، ظرفیت‌های کشور به مراتب بیش از نیاز‌های آن است و این یک نقطه قوت بزرگ برای اقتصاد ملی به‌شمار می‌آید که باید با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند از آن بهره‌برداری کرد.
 
مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در این نشست، اظهار داشت: با فعال کردن تنها یکی از ظرفیت‌های کلان کشور، مانند نفت، معادن، دریا و فعال کردن شرکت‌های دانش‌بنیان، می‌توان توسعه کشور را رقم زد و این نشان‌دهنده ظرفیت بالای اقتصادی ما است. با این وجود، امروز کشور بیش از هر زمان دیگر، نیازمند مشارکت و میدان‌داری بخش خصوصی است و حاکمیت، به‌ویژه دولت، باید با همه توان از این بخش حمایت کند. این میدان‌داری، کلید اصلی حل بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور و جهش تولید است.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با تأکید بر اهمیت اقتصاد دیجیتال مردم‌پایه، تصریح کرد: این عرصه حیاتی باید به مردم واگذار شود و دولت، حمایت کند و نقش نظارتی داشته باشد. 
 
مخبر ادامه داد: نقش تصدی‌گری دولت در اقتصاد، باید کم شود و در این زمینه، سکوهای دیجیتال می‌توانند بسیار مؤثر باشند. این کاهش تصدی‌گری، نه‌تنها موجب افزایش کارایی اقتصادی می‌شود، بلکه شفافیت را نیز افزایش می‌دهد. 
 
مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب، در این‌باره هشدار داد که اقتصاد دیجیتال، یک ضرورت واقعی است و اگر برای آن تصمیم نگیریم و آن را مدیریت نکنیم، دیگران برای ما تصمیم خواهند گرفت و این عرصه حیاتی را به مهار خود درخواهند آورد.
 
مخبر با توجه به ابعاد جدید تهدیدات دشمن، تصریح کرد: امروز، استعمار جدیدی بر مبنای داده‌ها در حال شکل‌گیری است که از طرف آمریکا اعمال می‌شود. این استعمار و حربه نوین با پایگاه‌داده‌های کلان و ذخیره‌سازی دقیق اقتضائات و ترجیحات مردم، بر آنان حکمرانی می‌کند و این یک تهدید جدی برای استقلال و فرهنگ ملی کشور‌ها به‌شمار می‌آید.
 
مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب، گفت: باید مراقب خدعه دشمن برای ایجاد نارضایتی و آسیب‌رساندن به انسجام ملی بود. دشمن با تمرکز بر بعضی ضعف‌های اقتصادی، سعی در ناامید کردن مردم دارد و بهترین راه مقابله با این توطئه، تقویت اقتصاد داخلی، ایجاد رونق و حل مسائل معیشتی مردم با فعال‌سازی ظرفیت‌های بخش خصوصی است.
 
مخبر، همچنین به انتقاد از موانع موجود در برابر فعالان اقتصادی پرداخت و اظهار داشت: حجم قوانین و مقررات و کاغذبازی و دیوان‌سالاری موجود، مانع از مشارکت بخش خصوصی در حل مسائل کشور می‌شود و باید اذعان کرد که متأسفانه حجم فرایند‌های غیر ضروری قانونی و اداری، دست بخش خصوصی را می‌بندد و اجازه سودآوری و جهش اقتصادی را به آن نمی‌دهد. این مقررات دست و پاگیر، باید سریع‌تر بازبینی و اصلاح شوند.
 
مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب، تأکید کرد: باید زمینه فعال شدن بخش خصوصی برای حل مشکلات، فراهم شود و ظرفیت‌ها برای آسان‌تر شدن کارهای این بخش، توسعه یابد.
 
گفتنی است در این نشست که بیش از دو ساعت به طول انجامید، رئیس و اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی با طرح دیدگاه‌ها و مشکلات کلیدی حوزه فعالیت خود، بر آمادگی بخش خصوصی برای همکاری با مجموعه حاکمیت، به‌ویژه بخش‌های مختلف دولت در جهت تحقق اهداف اقتصادی تأکید کردند.

مخبر: استعمار مبتنی بر داده‌ها جدیدترین نوع استعمار آمریکاست
منبع خبر: باشگاه خبرنگـاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید