لبنان به کمک های مردم ایران پشت کرد!
لبنان به کمک های مردم ایران پشت کرد!
مجتبی امانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان، اعلام کرد که مردم ایران کمک‌هایی به ارزش ۶۰ میلیون دلار برای حمایت از لبنان ارائه کردند؛ اما دولت لبنان از پذیرش این کمک‌ها خودداری کرد.

وبگاه العهد به نقل از این سفیر نوشت که مقامات لبنانی دلیل این امتناع از پذیرش را مشمول بودن کمک‌ها تحت تحریم‌های بین‌المللی عنوان کرده‌اند.

امانی با انتقاد از این موضع‌گیری، تأکید کرد که این در حالی است که ایالات متحده با گذشت سه سال، هنوز به وعده‌های خود در زمینه ارائه کمک به لبنان عمل نکرده است.

وی افزود: «در شرایطی که لبنان با بحران‌های اقتصادی و اجتماعی دست‌و‌پنجه نرم می‌کند، این کمک‌ها می‌توانست بخشی از مشکلات مردم را حل کند».

با تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران، هرگونه تعامل مالی یا کمک‌رسانی از سوی ایران با حساسیت‌های بین‌المللی مواجه شده است. دولت لبنان نیز با استناد به همین تحریم‌ها، از پذیرش کمک‌های جمهوری اسلامی خودداری کرده است.

منبع :سرانه

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید