سید میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال ایران اعلام کرد که پس از بروز حادثه برای صابر کاظمی در محل تمرین الریان، با هماهنگی‌های انجام‌شده با فدراسیون والیبال قطر، این ملی‌پوش کشورمان به یکی از بهترین بیمارستان‌های قطر منتقل شده است.

تقوی: صابر کاظمی به یکی از بهترین بیمارستان‌های قطر منتقل شد+ فیلم

سید میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال ایران، در گفت‌و‌گو با SNN TV جزئیات تازه‌ای از وضعیت صابر کاظمی را تشریح کرد. وی گفت: «اتفاق برای صابر کاظمی در محل استخر و تمرین تیم الریان قطر رخ داده است. دیروز غروب با ما تماس گرفتند و اطلاع دادند که برای صابر این حادثه پیش آمده است.»

او ادامه داد: بلافاصله یک جلسه وبیناری با رئیس فدراسیون والیبال قطر برگزار کردم و با هماهنگی‌های تیم الریان، صابر را به یکی از بهترین بیمارستان‌های قطر منتقل کردیم تا روند درمانی او در شرایطی مناسب پیگیری شود.

رئیس فدراسیون والیبال با قدردانی از حمایت و نگرانی مردم گفت: از همه کسانی که در این مدت جویای وضعیت صابر کاظمی بوده‌اند تشکر می‌کنم. تمام تلاش‌ها برای بهبود شرایط سلامتی او در حال انجام است.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید