سهم ۳ درصدی شستا در تولید ناخالصی کشور/ شستا زیان‌ده نیست
سهم ۳ درصدی شستا در تولید ناخالصی کشور/ شستا زیان‌ده نیست

مدیرعامل شستا گفت: درآمد شستا معادل ۲ تا ۳ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را به خود اختصاص داده است. باشگاه خبرنگاران جوان – محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:  ارزش محصولات تولیدی گروه شستا به ۱,۴۶۱ همت رسیده است که این امر، جایگاه این […]

مدیرعامل شستا گفت: درآمد شستا معادل ۲ تا ۳ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان – محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:  ارزش محصولات تولیدی گروه شستا به ۱,۴۶۱ همت رسیده است که این امر، جایگاه این مجموعه را در میان بزرگ‌ترین تولیدکنندگان کشور تثبیت می‌کند. 

وی گفت: درآمد شستا معادل ۲ تا ۳ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را به خود اختصاص داده و شستا را به یکی از بازیگران اصلی جریان اقتصادی تبدیل کرده است.

سعیدی در مورد فعالیت در حوزه تجارت خارجی گفت: مجموعه‌های زیرمجموعه این شرکت مسئول انجام معادل ۵ درصد از صادرات غیرنفتی ایران هستند.

مدیرعامل شستا گفت: ارزش مجموع پروژه‌های در حال اجرای شستا، حدود ۱۱۴ همت است که نقش تعیین‌کننده در رشد تولید ناخالص داخلی، اشتغال‌زایی و توسعه صنعتی کشور دارند.

وی گفت: شستا مسئول تولید ۴۱ نوع محصول در کشور است و سهم‌های عمده تولید در حوزه‌هایی نظیر سیمان، محصولات پتروشیمی، فرآورده‌های نفتی از جمله بنزین و تولید و توزیع دارو متمرکز است.

وی در خصوص دیگر محصولات سبد تولیدی شستا گفت: علاوه بر این، محصولات صنعتی نظیر مس، کلر و سولفات سدیم نیز هر کدام سهمی بین ۲۳ تا ۲۷ درصد در سبد تولیدی شستا دارند.

سعیدی اظهار کرد: گستره فعالیت شستا از حوزه‌های حمل‌ونقل دریایی، نفت صادراتی، کریستال‌سازی و دوده صنعتی تا صنایع داروسازی، پتروشیمی و سیمان امتداد یافته و این تنوع، شستا را به یک گروه چندبخشی با نقش ملی در تولید و صادرات غیرنفتی تبدیل کرده است.

مدیرعامل شستا درباره برنامه‌های کلان این هلدینگ اظهار کرد: محور تحول شستا در نقشه اهداف استراتژیک بر ۶ رکن کلیدی استوار است که شامل افزایش بازدهی سرمایه‌گذاری‌ها، افزایش شفافیت و انضباط مالی، کاهش ریسک عملیاتی و اقتصادی، ارتقای سطح بین‌المللی، افزایش بهره‌وری و اثربخشی در مجموعه‌های زیرمجموعه و بهبود تصویر سازمانی نزد ذی‌نفعان می‌شود.

وی گفت: ترکیب این اهداف نشان‌دهنده چرخش شستا به سمت حکمرانی اقتصادی مبتنی بر بهره‌وری و شفافیت مالی است که مسیر حرکت این مجموعه را از ساختار دارایی‌محور به سمت ارزش‌محور هدایت می‌کند.

مدیرعامل شستا اظهار کرد: عده‌ای فکر می‌کنند شستا مسئول کاریابی و محرومیت زدایی است در صورتی که این کارکرد ما نیست و شستا از ۱۷۶ شرکت، ۴۰۲ همت درآمد داشته که از این مقدار ۳۲/۵ درصد سود خالص شستا است اما به غلط می‌گویند شستا زیان‌ده است.

وی گفت: زبان مشترک مردم با شستا شفافیت است و یکی از تاکیدات وزیر کار، شفافیت در انتصابات و همه امور مجموعه است و ما این مسیر را در همه هلدینگ‌ها طی می‌کنیم.


منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید