رایزنی ایران و روسیه درباره نشست نخست‌وزیران شانگهای در مسکو
رایزنی ایران و روسیه درباره نشست نخست‌وزیران شانگهای در مسکو

در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه، مقدمات و برنامه‌ریزی مرتبط با نشست آتی نخست وزیران کشور‌های عضو شانگهای در مسکو مورد بررسی قرار گرفت. باشگاه خبرنگاران جوان – «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با «بختیار حکیم‌اف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور سازمان همکاری شانگهای دیدار و گفت‌و‌گو کرد.  سفیر ایران […]

در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه، مقدمات و برنامه‌ریزی مرتبط با نشست آتی نخست وزیران کشور‌های عضو شانگهای در مسکو مورد بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان – «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با «بختیار حکیم‌اف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور سازمان همکاری شانگهای دیدار و گفت‌و‌گو کرد. 

سفیر ایران با اشاره به پویایی همکاری‌ها میان ایران و روسیه در چارچوب برنامه‌ها و فعالیت‌های شانگهای، از رویکرد مثبت روسیه در پیشبرد ابتکارات ایران در این سازمان تشکر کرد.

در این دیدار مقدمات و برنامه‌ریزی مرتبط با نشست آتی نخست وزیران کشور‌های عضو شانگهای در مسکو نیز مورد بررسی قرار گرفت. 

علاوه بر این، آخرین وضعیت برنامه‌ها و رویداد‌ها در قالب سازمان شانگهای و ساختار‌های وابسته به آن، بویژه مواردی که در ایران و روسیه برگزار می‌شود، مورد توجه قرار گرفت و دو طرف بر مشارکت فعال و متقابل در این رویداد‌ها تاکید کردند.

گفتنی است، اجلاس سالانه نخست وزیران کشور‌های عضو، ناظر و شریک گفت‌وگوی شانگهای طی روز‌های ۲۶ و ۲۷ آبان ماه در مسکو برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

رایزنی ایران و روسیه درباره نشست نخست‌وزیران شانگهای در مسکو
منبع خبر: باشگاه خبرنگـاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید