دستگیری عامل قدرت نمایی مقابل قهوه خانه در بازار تهران
دستگیری عامل قدرت نمایی مقابل قهوه خانه در بازار تهران

در پی نزاع و تخریب اموال عمومی در بازار تهران، مأموران فاتب عاملان اصلی درگیری را شناسایی و دستگیر کردند. باشگاه خبرنگاران جوان ـ به نقل از پلیس فاتب، در پی نزاع دسته جمعی منجر به تخریب اموال عمومی فی‌مابین عده ایی از ارازل و اوباش، مقابل سفره خانه‌ای مقابل بازار تهران، تیم عملیات ویژه […]

در پی نزاع و تخریب اموال عمومی در بازار تهران، مأموران فاتب عاملان اصلی درگیری را شناسایی و دستگیر کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ به نقل از پلیس فاتب، در پی نزاع دسته جمعی منجر به تخریب اموال عمومی فی‌مابین عده ایی از ارازل و اوباش، مقابل سفره خانه‌ای مقابل بازار تهران، تیم عملیات ویژه پایگاه هفتم سازمان اطلاعات فاتب شناسایی و دستگیری را به سرعت آغاز نمود.

با انجام اقدامات میدانی و همچنین تحقیقات محلی یکی از عاملین اصلی درگیری که متصدی سفره خانه نیز بوده مورد شناسایی قرار گرفته که در نهایت پس از هماهنگی قضائی وی در محل اختفای خود دستگیر و به زندان معرفی گردید.

در ادامه با فعال‌سازی ظرفیت‌های موجود دو تن دیگر از متهمان که از اراذل و اوباش سطح یک تهران بوده و متهم دیگر که از افراد شرور و دلال در بازار بوده شناسایی و در یک اقدام عملیاتی در محدوده بازار تهران دستگیر و به دادسرا معرفی گردیدند.

متهمین اتهامات خود را قبول داشته و ابراز ندامت نمودند.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات فاتب اعلام داشت ارتکاب جرم توسط متصدی و یا مباشران واحد‌های صنفی ضمن برخورد قضائی با فرد مجرم، سبب پلمپ واحد صنفی آنان نیز می‌گردد. پلیس اجازه نخواهد داد مراکز تجمع و تردد شهروندان در محدوده بازار دستخوش شرارت‌های اراذل قرار گیرد.


منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید