تراکتور امروز ورزشگاه میزبان از پرسپولیس را معرفی می‌کند
تراکتور امروز ورزشگاه میزبان از پرسپولیس را معرفی می‌کند

تراکتور و پرسپولیس قرار است روز پنجشنبه در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی به مصاف هم بروند، اما تا این لحظه مکان برگزاری آن مشخص نیست. باشگاه خبرنگاران جوان – دو تیم تراکتور و پرسپولیس قرار است روز پنجشنبه در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی به مصاف هم بروند، اما تا این لحظه […]


تراکتور و پرسپولیس قرار است روز پنجشنبه در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی به مصاف هم بروند، اما تا این لحظه مکان برگزاری آن مشخص نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان – دو تیم تراکتور و پرسپولیس قرار است روز پنجشنبه در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی به مصاف هم بروند، اما تا این لحظه مکان برگزاری آن مشخص نیست.

این دیدار قرار بود در ورزشگاه بنیان دیزل تبریز و با حضور ۶ هزار هوادار برگزار شود، اما شب گذشته بیانیه‌ای از سوی محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور در رسانه رسمی این باشگاه منتشر شد که دیگر بازی‌های تراکتور در ورزشگاه بنیان دیزل برگزار نمی‌شود و همین موضوع باعث گمانه‌زنی‌هایی در خصوص ورزشگاه میزبان این دیدار شد.

گفته می‌شود شورای تامین آذربایجان شرقی، باشگاه تراکتور و سازمان لیگ در نهایت قرار است امروز با توجه به شرایط موجود میزبان این بازی را مشخص کنند و احتمال می‌رود در نهایت همان بنیان دیزل مجوز برگزاری بازی را بگیرد و تیم‌های فوتبال تراکتور و پرسپولیس در همین ورزشگاه دیدار جام حذفی در مرحله یک هشتم را برگزار کنند.

منبع خبر: باشگاه خبر نـگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید