احیای قلب تاریخی تهران؛ ۶۰ مغازه و عمارت متروکه در خیابان فردوسی جان دوباره گرفتند
احیای قلب تاریخی تهران؛ ۶۰ مغازه و عمارت متروکه در خیابان فردوسی جان دوباره گرفتند

شهردار منطقه ۱۲ تهران از احیای ۶۰ عمارت و مغازه که طی چهار دهه در خیابان فردوسی تهران متروکه بودند، خبر داد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی – محمد آیینی، شهردار منطقه ۱۲ تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت فرهنگی و اقتصادی خیابان فردوسی گفت: تلاش‌های گسترده‌ای برای بازگرداندن سرزندگی به فردوسی صورت گرفته […]

شهردار منطقه ۱۲ تهران از احیای ۶۰ عمارت و مغازه که طی چهار دهه در خیابان فردوسی تهران متروکه بودند، خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی – محمد آیینی، شهردار منطقه ۱۲ تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت فرهنگی و اقتصادی خیابان فردوسی گفت: تلاش‌های گسترده‌ای برای بازگرداندن سرزندگی به فردوسی صورت گرفته است؛ خیابانی که بیش از ۸۰ عمارت و مغازه آن به دلیل متروکه شدن، چهره‌ای مرده به خود گرفته بود.
شهردار منطقه ۱۲ با بیان اینکه این پروژه با هدف احیای «جسم‌های نیمه‌جان» منطقه آغاز شده گفت: عمارت صادق در مراحل پایانی مرمت و به شکلی بسیار زیبا بازسازی شده است، مجموعه تمدن و کوچه تمدن احیا و بازگشایی شده‌اند.

وی افزود: عمارت اتحادیه با همکاری شهرداری مرمت شده است، عمارت گیلان نو (مسافرخانه سابق) که سال‌ها متروکه بود، اکنون به «عمارت ملوکانه» تبدیل شده که به‌عنوان مجموعه هتل آپارتمان و رستوران سرباز، با استقبال بسیار خوبی از سوی شهروندان تهرانی رو‌به‌رو شده است.

شهردار منطقه ۱۲ همچنین از همکاری نهاد‌های مختلف برای رفع موانع حقوقی و مسائلی که درگیر ورثه بودند، قدردانی کرد و گفت: باید از مجموعه شهرداری، دادستانی و قوه قضاییه که کمک کردند تا مشکلات حقوقی این املاک حل شود، تشکر کرد. این اتفاق خوب در تهران شکل گرفته و حال خیابان فردوسی در این روز‌ها خوب است.

کد ویدیو


منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید