قیمت ارز را از بی‌ثباتی نجات دهید
قیمت ارز را از بی‌ثباتی نجات دهید

رئیس اتاق اصناف ایران گفت:یکی از مطالبات جدی اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی در کشور اینکه قیمت ارز از بی‌ثباتی نجات پیدا کند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری-قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران در برنامه رادیواقتصاد اظهار داشت: یکی از مطالبات جدی اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی در کشور اینکه قیمت ارز از بی‌ثباتی […]


رئیس اتاق اصناف ایران گفت:یکی از مطالبات جدی اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی در کشور اینکه قیمت ارز از بی‌ثباتی نجات پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری-قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران در برنامه رادیواقتصاد اظهار داشت: یکی از مطالبات جدی اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی در کشور اینکه قیمت ارز از بی‌ثباتی نجات پیدا کند.

 نوده فراهانی  با اشاره به‌ اینکه اگر قرار بر این است که بازار کنترل شود و مردم هر روز کالاها را به یک قیمت خریداری نکنند باید قیمت ارز ثابت نگه داشته شود گفت:: از «عبدالناصر همتی» رئیس کل جدید بانک مرکزی خواسته شد در خصوص تثبیت نرخ ارز اقدامات لازم صورت گیرد و او قول دادند پس از مشورت با اقتصاددانان و مسئولان اقتصادی و همینطور کار کارشناسی دقیق به این مهم جامه عمل بپوشانند.

وی با اشاره به اینکه فعالیت کسبه در بازار ،محلات و غیره نیز خدمت بزرگی محسوب می شود که نمی توان آن را انکار کرد اظهار داشت: کاسب محل از هر نظر مورد اعتماد مردم و حوزه کاری خود است چرا که هم به مردم سرویس می‌دهد و و هم از مردم حمایت می‌کند. 

وی ادامه داد: کاسب امین مردم است این امانت داری را در حوزه اصناف باید واحدهای صنفی،صاحبان واحدهای صنفی و کارکنان واحدهای صنفی به خوبی حفظ کنند چرا که سرمایه بزرگی برای اصناف است. 

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: مردم باید به یکدیگر خدمت کنند و به هم نزدیک‌تر شوند. 

وی افزود: آحاد جامعه باید در رفع مشکلات همدیگر، دستگیری و کمک از همدیگر بی تفاوت نباشند بلکه پیش قدم شوند تا موانع مشکلات برطرف شود. 

نوده فراهانی اضافه کرد: ایرانیان از لحاظ نوع دوستی و میهن پرستی تفاوت زیادی باملت های دنیا دارند.

وی ادامه داد: در خصوص اینکه اصناف چگونه با مردم رفتار کنند و به حقوق مردم احترام بگذارند آموزش‌های لازم به کارکنان واحدهای صنفی داده می‌شود.

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: هر کسی امروز بخواهد پروانه کسب دریافت کند باید این دوره‌های آموزشی را پشت سر بگذارد.

وی افزود: درس مکاسب در این دوره‌های آموزشی تدریس می‌شود که برای فعالان اقتصادی و اصناف بسیار مهم و راهگشاست.

نوده فراهانی بیان داشت: در حال حاضر اصناف سراسر کشور باید قبل از دریافت جواز کسب در دوره‌های کوتاه‌مدت آموزش‌ مکاسب شرکت کنند.

وی تصریح کرد:خوشبختانه اصناف مختلف موجود در کشور اغلب متدین هستند و تلاش می ‌کنند کسب و کار آنها از راه صحیح و درستی انجام شود.

رئیس اتاق اصناف ایران یادآور شد:یکی از مباحث مهم و اصولی در اقتصاد مسئله اخلاق است و از نظر اسلام فعالیت‌های اقتصادی باید توأم با اخلاق و معنویت باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید