رئیس هیئتی که در جریان مسابقات قهرمان کشوری کشتی فرنگی جوانان در حمایت از کشتی‌گیر استانش وارد تشک شده، به کمیته انضباطی فدراسیون کشتی فراخوانده می‌شود. به گزارش خبرگزاری آنا، مسابقات کشتی فرنگی قهرمان کشوری جوانان که روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته گذشته در سالن فنون اهواز به انجام رسید با حاشیه‌های زیادی همراه بود. […]

رئیس هیئتی که در جریان مسابقات قهرمان کشوری کشتی فرنگی جوانان در حمایت از کشتی‌گیر استانش وارد تشک شده، به کمیته انضباطی فدراسیون کشتی فراخوانده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری آنا، مسابقات کشتی فرنگی قهرمان کشوری جوانان که روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته گذشته در سالن فنون اهواز به انجام رسید با حاشیه‌های زیادی همراه بود.

طبق گزارش نماینده فدراسیون کشتی، نقطه شروع حواشی و ورود افراد به تشک مسابقه و ایجاد وقفه‌های طولانی در روند برگزاری مسابقات، زمانی بود که یکی از روسای هئیت استان‌ها که داور هم هست، در مبارزه کشتی‌گیر استانش با حریفی از تیم میزبان با اعتراض شدید وارد تشک شد و از اینجا به بعد برای مدتی کنترل سالن از دست خارج شد.

اینطور که پیداست بعد از تکمیل گزارش مربوط به اتفاقات رخ‌داده در سالن فنون، این رئیس هیئت باید در کمیته انضباطی حاضر شود.

منبع خبر: آنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید