به گزارش “ورزش سه”، استقلال موفق شد با پیروزی برابر استقلال خوزستان، در صدر جدول با تراکتور همامتیاز شده و به رقابت در کورس قهرمانی ادامه دهد. ریکاردو ساپینتو در شرایطی در نشست خبری پس از بازی حاضر شد که به شدت از علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره آبیها خشمگین بود. ساپینتو در ابتدای اظهاراتش […]
به گزارش “ورزش سه”، استقلال موفق شد با پیروزی برابر استقلال خوزستان، در صدر جدول با تراکتور همامتیاز شده و به رقابت در کورس قهرمانی ادامه دهد. ریکاردو ساپینتو در شرایطی در نشست خبری پس از بازی حاضر شد که به شدت از علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره آبیها خشمگین بود.
ساپینتو در ابتدای اظهاراتش گفت: در نیمه نخست، آن کیفیتی که انتظار داشتیم، به نمایش نگذاشتیم. کار با توپ، چرخش توپ و سرعت بازی کم بود و توپهای زیادی لو دادیم، چیزی که در تیم ما طبیعی نیست. بازیکنانی که در این مدت با ما نبودند، روی بازی اثرگذار بود (غیبتشان). پلنی که در بازی با سپاهان داشتیم، شرایط تیم را بهتر کرده بود، ولی در این مدت، عملکرد بازیکنان را از نظر ذهنی پایین آمد. الان که همه با هم هستیم، شرایط بهتر شده است. مهران احمدی نیز بازگشته است و قدم به قدم جلو میرویم.
وی در ادامه افزود: در نیمه دوم بهتر بودیم، فرصت زیادی ایجاد کردیم و باکیفیت بازی کردیم. ما طبق برنامه پیش رفتیم و روی توپهای اول و دوم تهاجمیتر بودیم. طبیعتاً گل را که میزدیم و اگر ضربه ایستگاهی هم پیش نمیآمد، روی موقعیت دیگری به گل میرسیدیم. حریف نیز در نیمه اول موقعیتهایی داشت و موقعیت تک به تک نیز به دست آورد، ولی به لحاظ آماری، ما بهتر نشان دادیم و مستحق پیروزی بودیم.

ساپینتو با اعلام اینکه یک پنالتی برای تیمش اعلام نشده، گفت: روی سعید سحرخیزان پنالتی اتفاق افتاد. این دومین بار است و در بازی رفت نیز روی سعید پنالتی رخ داده بود. اگر پنالتی گرفته میشد میتوانستیم گل دوم را بزنیم.
ساپینتو در واکنش به حضور علی تاجرنیا سرپرست باشگاه استقلال در بین دو نیمه بازی در رختکن آبیپوشان گفت: برای من مشکلی ندارد مدیرعامل باشگاه به رختکن بیاید، ولی از قبل باید هماهنگ باشیم. برخی مواقع مهم است مدیرعامل بیاید و صحبت کند، ولی باید با من هماهنگ باشد و این طبیعی است، این استراتژی خوب است. نه تنها در روزهای خوش، در روزهای بد نیز کنارمان باشند.
وی گفت: اما حضور او عجیب بود، چون معمولاً از من اجازه میگیرند که این کار را انجام دهند. من سه هفته ایشان را ندیده بودم و تماسی نگرفته بودند، ولی امروز بین دو نیمه بدون آن که چیزی به من بگویند وارد رختکن شدند. من از این موضوع ناراحت هستم چون بیاحترامی بود.
وی با انتقاد از رفتار تاجرنیا ادامه داد: با توجه به اینکه از عملکرد تیم در نیمه نخست ناراحت بودم، من اجازه دادم تا تاجرنیا صحبت کند ولی این برای ما خوب نیست. چون در حین سخنرانی، بازیکنان عصبی شده بودند و با قسمتی از حرفهای او موافق نبودند و جو ناخوشایندی ایجاد شد. پس از آن وقت کمی برای صحبت با بازیکنان داشتم و زمان من را گرفتند. من باید تیم را آرام میکردم، چرا که برخی از بازیها هستند که باید اضطراب بازیکنان را پایین بیاوریم و به آنها اعتماد به نفس بدهیم. احساس کردم بازیکنان در نیمه اول مضطرب هستند و تمرکز لازم را نداشتند، ولی خوشبختانه در نیمه دوم شرایط بهتر شد و به هدفمان رسیدیم. باز هم میگویم هیچ وقت این موضوع (حضور مدیران در بین دو نیمه) در زندگیام اتفاق نیفتاده بود!
تکمیل می شود…
این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.



































