به گزارش ورزش سه، تیم ملی فوتسال ایران، فردا (جمعه) از ۹:۳۰ به وقت تهران در دومین نبرد گروهی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ با عربستان رو به رو می‌شود و در صورت پیروزی در این مسابقه صعود خود به یک چهارم نهایی را قطعی می‌کند‌. سالار آقاپور، مرد سال آسیا و ستاره تیم ملی که […]

به گزارش ورزش سه، تیم ملی فوتسال ایران، فردا (جمعه) از ۹:۳۰ به وقت تهران در دومین نبرد گروهی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ با عربستان رو به رو می‌شود و در صورت پیروزی در این مسابقه صعود خود به یک چهارم نهایی را قطعی می‌کند‌.

سالار آقاپور، مرد سال آسیا و ستاره تیم ملی که در دیدار نخست برابر مالزی به عنوان برترین بازیکن زمین شناخته شد، گفتگویی با وب‌سایت AFC انجام داده و در خصوص بازی با مالزی صحبت کرده و همچنین به تمجید از شمسایی پرداخته است.

آقاپور که در ۲۶ سالگی، سومین جام ملت‌های خود را تجربه می‌کند و توسط وحید شمسایی برای اولین بار فرصت پوشیدن پیراهن تیم ملی در تورنمنت بزرگ را به دست آورد، در خصوص سرمربی تیم ملی به خبرنگار AFC گفت: ما یک خانواده هستیم، همه با هم کار می‌کنیم و برای هم بازی می‌کنیم. این از کادر مربیگری می‌آید، وحید شمسایی به عنوان سرمربی یکی از بهترین‌هاست.

2352371

مرد سال آسیا در ادامه گفت: شمسایی یکی از اسطوره‌های واقعی فوتسال است، نه تنها در ایران، بلکه در جهان. من تمام تلاشم را خواهم کرد تا هر چه می‌توانم از او یاد بگیرم.

آقاپور در خصوص بازی نخست مقابل مالزی و همچنین دیدار بعدی با عربستان گفت: می‌توانستیم کیفیت بهتری نشان دهیم، اما این اولین بازی ما در یک ورزشگاه جدید بود و من معتقدم که بازی به بازی، با عادت کردن به زمین، بهتر خواهیم شد. ما قادر خواهیم بود کیفیت بسیار بهتری را نشان دهیم.

منبع خبر: ورزش ۳

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید