به گزارش “ورزش سه”، یکی از مسابقات لیگ دسته دوم امروز قرار بود در شیراز میان دو تیم برق و بندر آستارا برگزار شود؛ در حالی که مسئولان برگزاری و داوران و اعضای تیم برق آماده برگزاری بازی بودند، اما تیم آستارا در زمین مسابقه حضور پیدا نکرد تا پرونده این اتفاقات به کمیته انضباطی […]

به گزارش “ورزش سه”، یکی از مسابقات لیگ دسته دوم امروز قرار بود در شیراز میان دو تیم برق و بندر آستارا برگزار شود؛ در حالی که مسئولان برگزاری و داوران و اعضای تیم برق آماده برگزاری بازی بودند، اما تیم آستارا در زمین مسابقه حضور پیدا نکرد تا پرونده این اتفاقات به کمیته انضباطی برود.

عباس حاجی‌زاده ، مدیرعامل باشگاه برق شیراز در این خصوص گفت: «این بازی قرار بود رأس ساعت ۱۴ در ورزشگاه شهید دستغیب شیراز برگزار شود که تیم بندر آستارا حاضر نشد. اطلاعی از اینکه چرا تیم بندر آستارا به شیراز نیامد ندارم اما طبق قانون، تیم ما در زمین و با حضور داوران حاضر شد تا اصول بازی رعایت شود.»

او افزود: «طبق قانون، نتیجه این دیدار باید در کمیته انضباطی بررسی شود و بازی سه بر صفر به سود برق شیراز اعلام شود.»

تیم بندر آستارا که فصل گذشته در لیگ یک به دلیل ماجراهای شرط‌بندی اتفاقات عجیبی را در فضای فوتبال رقم زد، حالا در لیگ دسته دوم خبرساز شد و برای بازی خود به شیراز نرفت!

منبع خبر: ورزش ۳

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید