علیرضا عبدولی نفر پنجم وزن ۷۷ کیلوگرم جهان که به دلیل آسیب‌دیدگی در مسابقات کشوری شرکت نکرده بود، همراه با امیر عبدی قرار است در تورنمنت رنکینگ دوم UWW کشتی بگیرد. به گزارش خبرگزاری آنا، با اعلام اسامی ثبت‌نام شده در مسابقات رنکینگ آلبانی، ترکیب تیم فرنگی اعزامی به این رقابت‌ها مشخص شد. از تیم […]

علیرضا عبدولی نفر پنجم وزن ۷۷ کیلوگرم جهان که به دلیل آسیب‌دیدگی در مسابقات کشوری شرکت نکرده بود، همراه با امیر عبدی قرار است در تورنمنت رنکینگ دوم UWW کشتی بگیرد.

به گزارش خبرگزاری آنا، با اعلام اسامی ثبت‌نام شده در مسابقات رنکینگ آلبانی، ترکیب تیم فرنگی اعزامی به این رقابت‌ها مشخص شد.

از تیم اعزامی به جهانی زاگرب، نام پیام احمدی نایب‌قهرمان وزن ۵۵ کیلوگرم جهان و علیرضا عبدولی نفر پنجم ۷۷ کیلوگرم جهان در این لیست دیده می‌شود. احمدی از شرکت در مرحله اول چرخه معاف بود، اما عبدولی باید در مسابقات کشوری کشتی می‌گرفت که وارد چرخه ۲۰۲۶ شود که دلیل آسیب‌دیدگی این کار را انجام نداد و باتشخیص موجه بودن غیبتش در کشوری اهواز، او هم به اردو دعوت شده و حالا قرار است از آلبانی بار دیگر وارد چرخه شود.

امیررضا ده‌بزرگی که اخیرا در ۶۳ کیلو کشتی می‌گرفت بار دیگر نامش در وزن المپیکی ۶۰ کیلوگرم دیده می‌شود.

همچنین محمدامین حسینی قهرمان ۸۲ کیلوگرم کشور که قرار بود در زاگرب کشتی بگیرد و به دلیل آسیب‌دیدگی کتف شرکت در این رقابت‌ها را از دست داد، در آلبانی روی تشک خواهد رفت.

فردین هدایتی نیز در سنگین‌وزن در ترکیب ایران در این رقابت‌ها قرار گرفته است.

لیست اعزامی به این تورنمنت را نفرات زیر تشکیل می‌دهند:
وزن ۵۵ کیلو: پیام احمدی
وزن ۶۰ کیلو: امیررضا ده‌بزرگی و محمد عشیری
وزن ۶۳ کیلو: علی حاجی‌وند
وزن ۶۷ کیلو: سیدمصطفی رضایی
وزن ۷۲ کیلو: محمد رضایی و حجت رضایی
وزن ۷۷ کیلو: علیرضا عبدولی و امیر عبدی، محمد ناقوسی
وزن ۸۲ کیلو: محمدامین حسینی
وزن ۸۷ کیلو: جمال اسماعیلی
وزن ۹۷ کیلو: امیررضا مرادیان
وزن ۱۳۰ کیلو: فردین هدایتی

منبع خبر: آنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید