به گزارش “ورزش سه”، با اعلام فیبا آسیا، زمان برگزاری دیدار عقب‌افتاده تیم‌های شهرداری گرگان و ساجس لبنان در رقابت‌های سوپرلیگ غرب آسیا مشخص شد. این مسابقه که پیش از این به تعویق افتاده بود، روز پنجشنبه ۱۴ اسفند و به میزبانی لبنان برگزار خواهد شد. این دیدار، آخرین بازی نماینده ایران در مرحله گروهی […]

به گزارش “ورزش سه”، با اعلام فیبا آسیا، زمان برگزاری دیدار عقب‌افتاده تیم‌های شهرداری گرگان و ساجس لبنان در رقابت‌های سوپرلیگ غرب آسیا مشخص شد. این مسابقه که پیش از این به تعویق افتاده بود، روز پنجشنبه ۱۴ اسفند و به میزبانی لبنان برگزار خواهد شد. این دیدار، آخرین بازی نماینده ایران در مرحله گروهی این رقابت‌ها خواهد بود، هرچند صعود شهرداری گرگان به مرحله نیمه‌نهایی پیش از این قطعی شده است.

شهرداری گرگان در حالی آماده این مسابقه می‌شود که در بازی قبلی خود در یک جدال حساس مقابل الریاضی لبنان با نتیجه ۹۵ بر ۸۹ تن به شکست داد و با ۹ امتیاز در رتبه چهارم گروه خود، پایین‌تر از الریاضی، آستانه و ساجس قرار گرفت.

این دیدار با تساوی ۲۷ بر ۲۷ در کوارتر اول آغاز شد، اما میزبان در کوارتر دوم با نتیجه ۲۳ بر ۱۷ برتری گرفت تا نیمه نخست را به سود خود به پایان برساند. تلاش شاگردان گرگان در کوارتر سوم با برتری ۲۴ بر ۲۲ فاصله را کاهش داد، اما در نهایت الریاضی با پیروزی ۲۳ بر ۲۱ در کوارتر چهارم، برتری خود را تثبیت کرد.

در این مسابقه، جردن همیلتون با ثبت ۴۰ امتیاز، بهترین بازیکن میدان بود، اما درخشش او برای جلوگیری از شکست گرگان کافی نبود. در سوی مقابل، ماوریس کیمپ با ۲۵ امتیاز و کارایی ۳۳ نقش مهمی در پیروزی نماینده لبنان ایفا کرد. حالا شهرداری گرگان در شرایطی به مصاف ساجس خواهد رفت که این دیدار می‌تواند جایگاه نهایی این تیم در جدول مرحله گروهی را مشخص کند.

منبع خبر: ورزش ۳

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید