به گزارش “ورزش سه”، گاریدو، کارتال، هاشمیان و اوسمار – چهار سرمربی در دو فصل اخیر که انتخاب آنها با حضور اغلب اعضای هیئت مدیره کنونی باشگاه پرسپولیس رخ داده تا یک ناکامی بزرگ را برای آنها رقم بزند و نمره مردودی را برای مدیران باشگاه پرسپولیس به وجود بیاورد. پرسپولیس در این دو فصل […]

به گزارش “ورزش سه”، گاریدو، کارتال، هاشمیان و اوسمار – چهار سرمربی در دو فصل اخیر که انتخاب آنها با حضور اغلب اعضای هیئت مدیره کنونی باشگاه پرسپولیس رخ داده تا یک ناکامی بزرگ را برای آنها رقم بزند و نمره مردودی را برای مدیران باشگاه پرسپولیس به وجود بیاورد. پرسپولیس در این دو فصل شش جام را از دست داده و حالا در آستانه واگذاری لیگ برتر و سهمیه آسیا به دیگر مدعیان است.

پرسپولیس با اسکواد تحلیل رفته، نامتوازن و کم ستاره نسبت به گذشته، کاملا فروغ گذشته را از دست داده است. به عبارتی قرمزها نسبت به دوره پرشکوه برانکو شاید از نظر کارآمدی مدیریتی تغییر خاصی نداشته باشند اما در بزنگاه‌های نقل و انتقالات و انتخاب سرمربی، با اشتباهات نابخشودنی، کار پرسپولیس را به جایی که حالا هوادارانش می‌بینند، رسانده اند.

قرمزها سومین باخت متوالی خود را تجربه کرده‌اند. این یک آمار باورنکردنی برای تیمی است که هوادارانش با چنین وضعیتی در سالهای ۱۳۹۵-۱۴۰۲ بیگانه بودند اما حالا برایشان چیزی جز تکرار روزهای تلخ فصل گذشته نیست. جایی که چهار باخت متوالی را در لیگ برتر از خود به جای گذاشتند و عذر گاریدو را خواستند. غافل از اینکه حتی اگر گاریدو انتخاب ناموفقی بوده باشد اما به هر حال انتخاب مدیرانی است که بار دیگر فرصت گزینش سرمربی را به دست آوردند اما از آن هم سربلند خارج نشدند.

پرسپولیس فصل گذشته در هفته دهم، یازدهم، دوازدهم و سیزدهم مقابل استقلال خوزستان، نساجی، سپاهان و مس رفسنجان شکست خوردند تا عملا همانجا نشان دهند تیم قهرمانی نیستند. حالا هم برابر ملوان، گل‌گهر و خیبر بازنده شدند تا بار دیگر عدم شایستگی خود برای جام قهرمانی را ثابت کنند.

این پرسپولیس بیش از آنکه یادآور تیمهای قهرمان دهه ۱۳۹۰ باشد بیشتر شبیه به کابوس روزهای ۱۳۸۰ و اوایل ۱۳۹۰ هستند. تیمهایی که سیاهترین روزهای تاریخ پرسپولیس را رقم زدند و اگرچه حالا پرسپولیس مدعی قهرمانی است اما آن روزها را برای هواداران پرسپولیس به یاد می‌آورد.

منبع خبر: ورزش ۳

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید