به گزارش “ورزش سه”، دومین رقابت های رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در سال ۲۰۲۶ جام موحامت مالو آلبانی در رشته کشتی آزاد روزهای ۶ و ۷ اسفندماه در شهر تیرانا برگزار می شود.تیم منتخب کشتی آزاد ایران هم با ترکیب سه نفره و سرمربیگری پژمان درستکار راهی آلبانی شده و از فردا کار خود را […]

به گزارش “ورزش سه”، دومین رقابت های رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در سال ۲۰۲۶ جام موحامت مالو آلبانی در رشته کشتی آزاد روزهای ۶ و ۷ اسفندماه در شهر تیرانا برگزار می شود.
تیم منتخب کشتی آزاد ایران هم با ترکیب سه نفره و سرمربیگری پژمان درستکار راهی آلبانی شده و از فردا کار خود را آغاز می کند.

قرعه کشی این مسابقات امشب برگزار شد که نتایج آن به شرح زیر است:

*در وزن ۷۴ کیلوگرم که ۲۱ شرکت کننده دارد، یونس امامی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف برنده مبارزه میان یحیی توماس و ویلیام لوان از آمریکا می رود.

*در وزن ۷۹ کیلوگرم که ۱۰ کشتی گیر حضور دارند، محمد نخودی در دور اول به مصاف تاریل گافرینداشویلی از گرجستان می رود و در صورت غلبه بر این حریف، در دور دوم با جبرئیل گادجیف از آذربایجان مصاف می دهد.

*در وزن ۹۲ کیلوگرم که ۱۴ نفر حضور دارند، امیرحسین فیروزپور در دور نخست با عظمت دولتبیکوف از قزاقستان کشتی می گیرد و در صورت پیروزی در این دیدار، در دور بعد با کومار پونیت از هند پیکار خواهد کرد.

برنامه این مسابقات به شرح زیر است:

چهارشنبه ۶ اسفندماه:
ساعت ۱۳ لغایت ۱۸:۳۰: مسابقات مقدماتی اوزان ۵۷، ۶۱، ۶۵، ۷۰، ۷۴ و ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد
ساعت ۲۰:۳۰ لغایت ۲۳: مسابقات رده بندی و فینال اوزان فوق
پنج شنبه ۷ اسفندماه:
ساعت ۱۳ لغایت ۱۸:۳۰: مسابقات مقدماتی اوزان ۷۹، ۹۲، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد
ساعت ۲۰:۳۰ لغایت ۲۳: مسابقات رده بندی و فینال اوزان فوق

منبع خبر: ورزش ۳

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید