تضمین نمی‌دهیم که نیرو‌های آمریکایی عمودی از منطقه خارج شوند
تضمین نمی‌دهیم که نیرو‌های آمریکایی عمودی از منطقه خارج شوند

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا تصریح کرد: در این نبرد، بعد از ورود عمودی به منطقه، هیچ تضمینی نیست که خروج شما نیز عمودی باشد. باشگاه  خبرنگاران جوان – پیام جدید سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا منتشر شد. متن پیام به شرح ذیل است: بسم الله الرحمن الرحیم جمهوری اسلامی ایران منافع و حاکمیت ملی […]

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا تصریح کرد: در این نبرد، بعد از ورود عمودی به منطقه، هیچ تضمینی نیست که خروج شما نیز عمودی باشد.

باشگاه  خبرنگاران جوان – پیام جدید سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا منتشر شد. متن پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جمهوری اسلامی ایران منافع و حاکمیت ملی کشور‌های همسایه را محترم دانسته و تاکنون هیچ تعرضی به آنها نداشته است. هر نقطه‌ای که مبدأ تجاوز علیه ایران باشد، هدفی مشروع بوده و در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی هرگز کوتاه‌آمدنی در کار نخواهد بود.

کشور‌هایی که فضا و امکانات در اختیار آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار ندادند، تا این لحظه هدف ما نبوده و از این‌پس هم هدف نیستند؛ اما تمام پایگاه‌هایی که مبدأ تجاوز علیه ایران باشند، همانند قبل در زمین، دریا و فضا مورد اصابت سنگین قرار خواهند گرفت.

به صراحت می‌گوییم زدیم و نابودشان کردیم تا عبرتی باشد برای هر کسی که به ملت ما تعرضی کند؛ و بدانید از حالا به بعد هر آنچه که دشمن مجدد و مشابه این پایگاه‌ها، تأسیسات و تجهیزات ساخته شود، با ضربات کوبنده دوباره و دوباره نابود خواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران از اسکورت نفتکش‌ها و ادعای حضور نیرو‌های آمریکا برای عبور از تنگه هرمز به شدت استقبال می‌کند و انتظار آنها را می‌کشد. توصیه می‌کنیم قبل از هر تصمیم، آمریکایی‌ها آتش گرفتن سوپرتانکر‌ها در سال ۱۳۶۶ و نفتکش‌هایی که اخیراً هدف قرار گرفتند را به یاد آورند.

در این نبرد، بعد از ورود عمودی به منطقه، هیچ تضمینی نیست که خروج شما نیز عمودی باشد. این موضوع درباره کشتی‌هایتان نیز وجود دارد، با این تفاوت که ممکن است به صورت شناور قصد ورود داشته باشید، اما هیچ بعید نیست که به صورت عمودی در قعر خلیج فارس فرو روید.

تضمین نمی‌دهیم که نیرو‌های آمریکایی عمودی از منطقه خارج شوند
منبع خبر: باشگاه خبرنگـاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید