محمدباقر قالیباف: ضربات سخت‌تری در انتظار دشمن است
محمدباقر قالیباف: ضربات سخت‌تری در انتظار دشمن است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شهادت رئیس سازمان اطلاعات سپاه نمایش زبونی رژیم صهیونیستی و آمریکای مستکبر است. باشگاه خبرنگاران جوان – متن پیام تسلیت محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در پی شهادت سردار خادمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه پیام به شرح زیر است: «بسم الله الرحمن الرحیم  «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ […]

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شهادت رئیس سازمان اطلاعات سپاه نمایش زبونی رژیم صهیونیستی و آمریکای مستکبر است.

باشگاه خبرنگاران جوان – متن پیام تسلیت محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در پی شهادت سردار خادمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم 

«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا»

شهادت برادر عزیزم، مجاهد نستوه و رییس متعهد سازمان اطلاعات سپاه، سردار شهید سیدمجید خادمی نمایش زبونی رژیم صهیونیستی و آمریکای مستکبر است که سعی دارند ضعف میدان نبرد را با ترور‌های ناجوانمردانه و حذف مجاهدین فی سبیل‌الله جبران کنند، کما اینکه این توطئه کور استکبار همواره ابتر و بی‌نتیجه است و ضربات سخت‌تری در انتظار آنان خواهد بود.

این سردار شریف، اخلاق‌مدار و خستگی‌ناپذیر در سالیان طولانی خدمت خود به امنیت و اقتدار ایران عزیز و سربلند، روز و شب در خط مقدم جهاد زندگی کرد و با تلاش و همت شبانه‌روزی، خواب را بر چشم دشمنان این سرزمین حرام کرده بود. سرانجام وعده الهی بر او نیز محقق شد و به دست شقی‌ترین دشمن بشریت، شهد شیرین شهادت نوشید و به همرزمان شهیدش پیوست.

مجاهدت‌های این سردار گرامی همواره در گمنامی بود و نسل‌های آینده در سایه ابتکارات و اقدامات مردی خواهند زیست که سربازی راستین برای حضرت امام خمینی و رهبر شهیدمان امام خامنه‌ای رحمت‌الله‌علیهما، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای و ملت شهیدپرور ایران بود و امنیت و آرامش را به بهای خون خویش برای آنان به ارمغان آورد.

مفتخرم که در طول دوران خدمت خود با چنین عزیزانی همکاری کردم که، چون شهدا زیستند و پاداش زحمات شبانه‌روزی خود را با شهادت در راه اسلام و وطن دریافت کردند. بدون شک همانند گذشته صالحی بعد صالح در این خاک خواهد آمد و پرچمداری بعد از شهیدی متولد خواهد شد تا دفاع از این آرمان بر زمین نماند.

شهادت افتخارآمیز و شجاعانه رییس عزیز سازمان اطلاعات سپاه، شهید سیدمجید خادمی را خدمت فرمانده معظم کل قوا، خانواده محترم این شهید سعید، سربازان گمنام مهدی موعود (عج) در سازمان اطلاعات سپاه و ملت سرافراز ایران تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال همنشینی با حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام را برای ایشان مسئلت دارم.»

محمدباقر قالیباف: ضربات سخت‌تری در انتظار دشمن است
منبع خبر: باشگاه خبرنگـاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید