به گزارش “ورزش سه”، رئال مادرید در یک شب پر از تبادل ضربات و تنش مستمر در چمن ورزشگاه آلمان، با شکست ۴-۳ (۶-۴ در مجموع) مقابل بایرن مونیخ در آلیانز آرنا از لیگ قهرمانان کنار رفت؛ تنشی که این بار میان هم‌تیمی‌ها نیز دیده شد. در حالی که سرنوشت صعود در دقیقه ۸۲ کاملاً […]

به گزارش “ورزش سه”، رئال مادرید در یک شب پر از تبادل ضربات و تنش مستمر در چمن ورزشگاه آلمان، با شکست ۴-۳ (۶-۴ در مجموع) مقابل بایرن مونیخ در آلیانز آرنا از لیگ قهرمانان کنار رفت؛ تنشی که این بار میان هم‌تیمی‌ها نیز دیده شد.

در حالی که سرنوشت صعود در دقیقه ۸۲ کاملاً باز بود و نتیجه ۲-۳ تساوی را در مجموع دو بازی برقرار کرده بود، یکی از صحنه‌هایی رقم خورد که می‌توانست سرنوشت صعود را به نفع مادریدی‌ها تغییر دهد.

اشتباه دایوت اوپامکانو در کنترل توپ، وینیسیوس جونیور را در موقعیتی عالی برای یورش به سمت دروازه نویر قرار داد. بازیکن برزیلی با توپ پیشروی کرد، اما در نهایت بیش از حد به کناره زمین متمایل شد و متوجه حضور جود بلینگام نشد که از خط دوم با فضایی آزاد به قلب محوطه جریمه زده بود.

2442203

واکنش هافبک انگلیسی آنی بود: تکان دادن دست‌ها در هوا و سرزنش آشکار برای دریافت نکردن پاس گل. وینیسیوس نیز به جای نادیده گرفتن این موضوع، با ناراحتی مشهود به سمت او برگشت و با تندی به هم‌تیمی‌اش پاسخ داد: «چی می‌خوای، چی می‌خوای؟ دهنتو ببند، لعنتی ». این صحنه‌ی تنش‌آلود، برازنده تیمی نبود که برای صعود به نیمه‌نهایی می‌جنگید.

رئال مادرید به جای آرام شدن، از هم پاشید. تنها چهار دقیقه بعد، ادواردو کاماوینگا به دلیل یک حرکت سورئال و بی‌دقتی محض، در حالی که می‌خواست مانع از شروع سریع بازی توسط بایرن شود، کارت زرد دوم را دریافت کرد و تیمش را در لحظات حساس ده نفره گذاشت. این ضربه نهایی بود.

در دقیقه ۸۹، لوئیز دیاز با بهره‌گیری از ضعف دفاعی سپیدپوشان، گل تساوی ۳-۳ را به ثمر رساند که دوباره تیم آلمانی را در مجموع برتر قرار داد. در نهایت در وقت‌های تلف‌شده، مایکل اولیسه با ثبت گل ۴-۳، حذف رئال را قطعی کرد.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید