به گزارش “ورزش سه”، وندرسون گالنو، وینگر برزیلی الاهلی جده، بار دیگر صحنه گل تاریخی خود در فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا در سطح نخبگان را پس از حدود یک سال تکرار کرد. الاهلی روز جمعه در ورزشگاه الإنماء جده و در مرحله یک‌چهارم نهایی این رقابت‌ها به مصاف جوهور دارالتعظیم مالزی رفت؛ دیداری که […]

به گزارش “ورزش سه”، وندرسون گالنو، وینگر برزیلی الاهلی جده، بار دیگر صحنه گل تاریخی خود در فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا در سطح نخبگان را پس از حدود یک سال تکرار کرد.

الاهلی روز جمعه در ورزشگاه الإنماء جده و در مرحله یک‌چهارم نهایی این رقابت‌ها به مصاف جوهور دارالتعظیم مالزی رفت؛ دیداری که در نهایت با پیروزی ۲-۱ نماینده عربستان به پایان رسید تا این تیم راهی نیمه‌نهایی شود و باید به مصاف ویسل کوبه ژاپن برود.

در دقیقه ۵۴ این مسابقه، گالنو گل دوم الاهلی را به ثمر رساند؛ جایی که پس از عبور از مدافع تیم مالزیایی، با شوتی قدرتمند از خارج محوطه جریمه دروازه را باز کرد و دروازه‌بان حریف نتوانست مانع گلزنی او شود.

این گل، دومین گل ستاره برزیلی در فصل جاری این رقابت‌ها بود؛ او پیش‌تر نیز در مرحله گروهی برابر الشرطه عراق موفق به گلزنی شده بود.

2442641

نکته جالب اینکه این گل شباهت زیادی به گل تاریخی گالنو در فینال فصل گذشته داشت؛ گلی که مقابل کاوازاکی فرونتال ژاپن به ثمر رسید و نقش مهمی در پیروزی ۲-۰ و قهرمانی الاهلی در تاریخ ۳ می سال گذشته ایفا کرد.

هواداران الاهلی معتقدند گالنو یکی از عوامل اصلی قهرمانی تاریخی تیم در فصل گذشته بوده و در این فصل نیز می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد؛ به‌ویژه در دیداری مانند بازی برابر جوهور که شرایط برای تیم بسیار دشوار شده بود.

الاهلی این مسابقه را در حالی آغاز کرد که از دقیقه ۱۹ با گل به خودی علی مجرشی عقب افتاد و سپس همین بازیکن در دقیقه ۳۷ با کارت قرمز مستقیم اخراج شد تا تیم از همان نیمه اول با ۱۰ نفر به بازی ادامه دهد. آنها در ادامه به بازی برگشتند و توانستند حریف سرسخت مالزیایی را شکست دهند.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید