به گزارش ورزش سه، روزنامه «الریاضیه» عربستان امروز (یکشنبه) خبر داد که دو بازیکن مطرح باشگاه الاهلی مصر و تیم ملی این کشور در فهرست گزینه‌های نقل‌وانتقالاتی باشگاه الاتحاد قرار گرفته‌اند. مدیران الاتحاد در تلاش هستند تا خط هافبک تیم خود را برای فصل جدید تقویت کنند و این دو بازیکن را به دلیل کیفیت […]

به گزارش ورزش سه، روزنامه «الریاضیه» عربستان امروز (یکشنبه) خبر داد که دو بازیکن مطرح باشگاه الاهلی مصر و تیم ملی این کشور در فهرست گزینه‌های نقل‌وانتقالاتی باشگاه الاتحاد قرار گرفته‌اند. مدیران الاتحاد در تلاش هستند تا خط هافبک تیم خود را برای فصل جدید تقویت کنند و این دو بازیکن را به دلیل کیفیت فنی بالایشان زیر نظر دارند.

بر اساس این گزارش، مدیریت ورزشی باشگاه الاتحاد نام بازیکنان الاهلی را در میان گزینه‌های خود قرار داده، اما تا زمانی که ینس ویسینگ، سرمربی آلمانی این تیم، نیازهای فنی خود را به طور نهایی مشخص نکند، اقدامی رسمی برای آغاز مذاکرات انجام نخواهد شد. پس از جمع‌بندی نظر سرمربی، درباره باز شدن پرونده مذاکره با این بازیکنان تصمیم‌گیری خواهد شد.

مروان عطیه، هافبک دفاعی ۲۷ ساله الاهلی، یکی از گزینه‌های مورد توجه الاتحاد است. او تاکنون در ۲۵۰ مسابقه دوران حرفه‌ای خود به میدان رفته، چهار گل به ثمر رسانده و ۱۱ پاس گل ثبت کرده است. عطیه تا تابستان ۲۰۲۹ با الاهلی قرارداد دارد و در جام جهانی ۲۰۲۶ نیز یکی از بازیکنان حاضر در فهرست تیم ملی مصر بود.

دیگر گزینه الاتحاد، امام عاشور، هافبک ۲۸ ساله الاهلی است که آمار هجومی قابل توجهی در کارنامه دارد. او در ۲۴۷ مسابقه موفق به زدن ۵۳ گل شده و ۳۷ پاس گل نیز به ثبت رسانده است. قرارداد عاشور با الاهلی نیز تا تابستان ۲۰۲۸ اعتبار دارد.

عاشور که سابقه بازی در الزمالک را نیز در کارنامه دارد، در هر پنج دیدار تیم ملی مصر در جام جهانی ۲۰۲۶ به میدان رفت، اما مصر در نهایت با شکست دراماتیک ۳ بر ۲ مقابل آرژانتین در دقایق پایانی، از ادامه رقابت‌های جام جهانی بازماند.

هومکس

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید