به گزارش زیرنویس، دوکنز نازون، مهاجم اهل کشور هائیتی دوشنبه هفته جاری با ارسال نامه‌ای به باشگاه استقلال از فسخ قرارداد یک‌طرفه خود با این باشگاه خبر داد. او سومین بازیکن خارجی استقلال است که پس از موسی جنپو و یاسر آسانی قراردادش را با آبی‌ها فسخ می‌کند. منیر الحدادی، هافبک مراکشی استقلال نیز دیگر […]

به گزارش زیرنویس، دوکنز نازون، مهاجم اهل کشور هائیتی دوشنبه هفته جاری با ارسال نامه‌ای به باشگاه استقلال از فسخ قرارداد یک‌طرفه خود با این باشگاه خبر داد. او سومین بازیکن خارجی استقلال است که پس از موسی جنپو و یاسر آسانی قراردادش را با آبی‌ها فسخ می‌کند.

منیر الحدادی، هافبک مراکشی استقلال نیز دیگر بازیکنی است که احتمالاً در روز‌های آینده نامه فسخ قراردادش به استقلال ارسال خواهد شد.

استقلال فصل گذشته آنتونیو آدان، یاسر آسانی، دوکنز نازون، رستم آشورماتوف و موسی جنپو را به‌عنوان بازیکنان خارجی به‌خدمت گرفت که سر و صدای زیادی به‌پا کرد. آسانی یکی از بازیکنان خوب فصل گذشته لیگ نخبگان آسیا بود و الحدادی نیز سابقه بازی در بارسلونا را داشت.

امسال اما، علاوه بر اینکه بازیکنان فوق در استقلال نیستند، آبی‌پوشان باید با پنجره بسته نقل‌وانتقالات با حداقل موجودی آماده لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا شوند.

در گزارش زیر قصد داریم مبلغ قرارداد بازیکنان و مطالبات‌شان از استقلال را بررسی کنیم:

قرارداد یاسر آسانی با استقلال برای دو فصل ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار بسته شد که برای هر فصل یک میلیون و ۶۵۰ هزار دلار بود. پول رضایت‌نامه این بازیکن نیز ۸۰۰ هزار دلار بود که از سوی استقلال باید پرداخت می‌شد. آسانی به‌دلیل دریافت نکردن مطالبات خود، قراردادش را فسخ کرد. اگر فرض کنیم باشگاه استقلال بتواند این مطالبات را پرداخت کند، در صورتی که با شکایت هافبک آلبانیایی در فیفا روبه‌رو شود، باید برای سال دوم او یک میلیون و ۶۵۰ هزار دلار بپردازد.

منیر الحدادی، هافبک مراکشی با قراردادی به‌مبلغ سه میلیون و ۵۰۰ هزار دلار به استقلال پیوست که قرارداد سال دومش چیزی در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار دلار است، این بازیکن برای جدایی از استقلال با مسئولان باشگاه تفاهم‌نامه امضا کرده است، اما مشخص نیست که استقلال چقدر موظف به پرداخت مطالبات این بازیکن است.

دوکنز نازون، مهاجم هائیتی استقلال که در جام جهانی ۲۰۲۶ نیز حضور داشت با قرارداد دو میلیون و ۸۰۰ هزار دلاری به استقلال آمد و ۸۰۰ هزار دلار نیز بابت رضایت‌نامه‌اش پرداخت شد! این بازیکن برای فصل دوم قراردادی در حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار دلار داشت.

آنتونیو آدان، دروازه‌بان اسپانیایی فصل گذشته استقلال، قراردادی به‌ارزش ۷۰۰، ۸۰۰ هزار دلار برای یک سال با استقلال امضا کرد که طبق پیگیری‌ها مدت دو ماه از حقوق ماهیانه‌اش را دریافت نکرده است، این مبلغ در حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار دلار است.

موسی جنپو، هافبک اهل کشور مالی با قرارداد سه‌ساله به استقلال پیوست که قرارداد سال سوم او مشروط به رضایت طرفین بود. جنپو برای سال اول قراردادی یک میلیون و ۱۰۰ هزار دلاری بست. نکته عجیب ماجرا این است که جنپو ۴۰۰ هزار دلار بابت حق امضا جدا از قراردادش دریافت کرد و ۴۰۰ هزار دلار نیز پیش‌قسط گرفت!

قرارداد سال دوم جنپو یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار امضا شد. این بازیکن علاوه بر مطالبات سال اول، بابت قرارداد سال دومش به فیفا شکایت کرده است.

با جمع مطالبات فصل اول و قرارداد سال دوم این بازیکنان، باشگاه استقلال در صورت شکایت آنها به فیفا و برنده‌شدن‌شان در پرونده، ممکن است با محکومیت نزدیک به ۶ میلیون دلاری روبه‌رو شود که با قیمت دلار امروز چیزی در حدود یک همت تخمین زده می‌شود!

به این بازیکنان باید، پرونده شکایت ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی فصل گذشته آبی‌پوشان و دستیارانش، جوئل کوجو، مهاجم قرقیزستانی و دیدیه اندونگ را نیز اضافه کرد که هنوز تعیین تکلیف نشده است.

ناگفته نماند زمانی این احتمالات نهایی می‌شود که اولاً بازیکنان به فیفا شکایت کنند و برنده پرونده شوند، دوم اینکه برای سال دوم راهی تیم دیگری نشوند. اگر هر بازیکنی برای فصل جاری به تیم جدید بپیوندد، باشگاه استقلال باید مابه‌التفاوت قرارداد خود و قرارداد بازیکن با باشگاه جدیدش را بپردازد.

منبع: شـهر آرا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید