به گزارش “ورزش سه”، تصاویر منتشرشده حضور دیه‌گو سیمئونه، آنتونلا روکوزو و سه فرزند لیونل مسی را در فینال جام جهانی تأیید می‌کند تصاویر منتشرشده نشان می‌دهد دیه‌گو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید، آنتونلا روکوزو، همسر لیونل مسی، و سه فرزند آنها در ورزشگاه مت‌لایف حضور داشتند و دیدار فینال جام جهانی بین اسپانیا و آرژانتین را […]

به گزارش “ورزش سه”، تصاویر منتشرشده حضور دیه‌گو سیمئونه، آنتونلا روکوزو و سه فرزند لیونل مسی را در فینال جام جهانی تأیید می‌کند تصاویر منتشرشده نشان می‌دهد دیه‌گو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید، آنتونلا روکوزو، همسر لیونل مسی، و سه فرزند آنها در ورزشگاه مت‌لایف حضور داشتند و دیدار فینال جام جهانی بین اسپانیا و آرژانتین را از نزدیک تماشا کردند.

پس از شکست ۱-۰ آرژانتین مقابل اسپانیا در فینال جام جهانی، شبکه‌های اجتماعی مملو از پست‌هایی شد که برخی کاربران آرژانتینی در آنها مدعی بودند نتیجه این مسابقه از پیش مشخص شده است.

از جمله ادعاهایی که بیش از همه دست‌به‌دست شد، این بود که دیه‌گو سیمئونه تقریباً در تمام بازی‌های آرژانتین در طول جام جهانی حضور داشته اما در فینال به ورزشگاه نرفته است. همچنین برخی مدعی شدند آنتونلا روکوزو و سه فرزند لیونل مسی نیز در ورزشگاه حاضر نبوده‌اند. با این حال، اسناد و تصاویر ثبت‌شده در روز مسابقه هر دو ادعا را رد می‌کنند.

البته نمی‌توان با اطمینان کامل تأیید کرد که سیمئونه در تمام بازی‌های قبلی آرژانتین حضور داشته است، اما حضور او در چندین مسابقه این تیم ثبت شده بود، به‌ویژه به این دلیل که پسرش، جولیانو سیمئونه، عضو تیم ملی آرژانتین بود.

سرمربی اتلتیکومادرید در فینال نیز غایب نبود. سیمئونه در ورزشگاه مت‌لایف حضور داشت و رسانه‌های بین‌المللی نیز او را در میان چهره‌های سرشناسی که از روی سکوها دیدار اسپانیا و آرژانتین را تماشا می‌کردند، نشان دادند. بنابراین، ادعای غیبت مشکوک او صحت ندارد.

2506830

همچنین این ادعا که همسر و فرزندان مسی در فینال حاضر نبودند نیز نادرست است. آنتونلا همراه با تیاگو، متئو و چیرو وارد ورزشگاه مت‌لایف شد و ویدئوهایی از ورود آنها به ورزشگاه منتشر شده است.

پس از پایان مسابقه نیز آنتونلا بار دیگر هنگام خروج از ورزشگاه در حالی که همراه فرزندانش و تحت حفاظت نیروهای امنیتی بود، مقابل دوربین‌ها دیده شد. روزنامه آرژانتینی کلارین نیز در پوشش زنده خود، ورود آنتونلا، فرزندان مسی و دیگر اعضای خانواده او را پیش از آغاز فینال ثبت کرده بود.

تصاویر موجود، لحظات ورود، حضور در بخش‌های داخلی ورزشگاه و خروج آنها را نشان می‌دهد؛ هرچند برخلاف جشن قهرمانی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲، این بار حضور آنها کمتر در معرض دید دوربین‌ها قرار گرفت.

2506831

همچنین هیچ مدرکی ارائه نشده که نشان دهد بازیکنان آرژانتین تحت فشار قرار گرفته‌اند تا عمداً مسابقه را واگذار کنند یا اینکه نتیجه بازی از پیش هماهنگ شده باشد. تحقیقی که فیفا پس از پایان مسابقه اعلام کرد، تنها درباره درگیری میان اعضای دو تیم پس از سوت پایان بازی است و هیچ ارتباطی با احتمال تبانی یا دستکاری نتیجه مسابقه ندارد.

در داخل زمین، اسپانیا برتری کاملی داشت، مسابقه را با ۲۰ شوت به پایان رساند و مقابل آرژانتینی قرار گرفت که در ۹۰ دقیقه وقت قانونی حتی یک شوت هم ثبت نکرد، تا اینکه فران تورس در وقت‌های اضافه گل قهرمانی را به ثمر رساند.

یک عملکرد ضعیف می‌تواند زمینه‌ساز انتقادات فنی و ورزشی باشد، اما به‌هیچ‌وجه به معنای وجود شواهدی از تقلب یا تبانی نیست. در مجموع، این پست‌ها با کنار هم قرار دادن اطلاعات نادرست، برداشت‌های شخصی از تصاویر و عملکرد ضعیف آرژانتین، تلاش می‌کنند فرضیه‌ای بدون مدرک را مطرح کنند. با این حال، هیچ سند یا واقعیت قابل استنادی وجود ندارد که نشان دهد نتیجه فینال جام جهانی از پیش هماهنگ شده است.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید