به گزارش “ورزش سه”، تیم بزرگسالان چادرملو اردکان عصر دیروز در اولین مسابقه دوستانه خود در مسیر آماده‌سازی برای فصل جدید، برابر تیم امید این باشگاه قرار گرفت و در پایان با نتیجه ۳ بر صفر به برتری رسید. این دیدار در چهار وقت ۳۰ دقیقه‌ای برگزار شد تا بازیکنان تیم بزرگسالان فرصت بیشتری برای […]

به گزارش “ورزش سه”، تیم بزرگسالان چادرملو اردکان عصر دیروز در اولین مسابقه دوستانه خود در مسیر آماده‌سازی برای فصل جدید، برابر تیم امید این باشگاه قرار گرفت و در پایان با نتیجه ۳ بر صفر به برتری رسید.

این دیدار در چهار وقت ۳۰ دقیقه‌ای برگزار شد تا بازیکنان تیم بزرگسالان فرصت بیشتری برای حضور در زمین داشته باشند و کادر فنی نیز شرایط نفرات مختلف را بررسی کند.

2508662

برگزاری این مسابقه با نظر سعید اخباری انجام شد. سرمربی چادرملو قصد داشت بازیکنان مستعد تیم امید در فضایی نزدیک به شرایط مسابقه، توانایی‌های خود را مقابل اعضای کادر فنی تیم بزرگسالان نشان دهند.

علیرضا بابایی، مدیرعامل باشگاه، اعضای هیئت‌مدیره، سعید اخباری و سایر اعضای کادر فنی نیز این دیدار را از نزدیک تماشا کردند و عملکرد بازیکنان جوان را مورد ارزیابی قرار دادند.

این مسابقه بخشی از برنامه باشگاه برای ایجاد ارتباط میان آکادمی و تیم بزرگسالان بود. چادرملو در تلاش است بازیکنان مستعد استان یزد و شهرستان اردکان را شناسایی کند و مسیر حضور آنها در تمرینات و ترکیب تیم اصلی را هموار سازد.

2508661

شاگردان سعید اخباری با برتری سه‌گله در نخستین بازی تدارکاتی، مرحله ابتدایی آماده‌سازی خود برای فصل جدید لیگ برتر را پشت سر گذاشتند و همزمان فرصتی برای دیده شدن بازیکنان جوان باشگاه فراهم شد.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید