اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، را به اقدام حقوقی تهدید کرده است؛ اقدامی که در پی شکست طرح جنجالی او برای تجاری‌سازی بخشی از دارایی‌های فیفا و فروش سهام آن به سرمایه‌گذاران خصوصی مطرح شده است. بر اساس گزارش فایننشال تایمز، یوفا در نامه‌ای رسمی به اینفانتینو اعلام کرده که «به‌طور جدی […]

اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، را به اقدام حقوقی تهدید کرده است؛ اقدامی که در پی شکست طرح جنجالی او برای تجاری‌سازی بخشی از دارایی‌های فیفا و فروش سهام آن به سرمایه‌گذاران خصوصی مطرح شده است.

بر اساس گزارش فایننشال تایمز، یوفا در نامه‌ای رسمی به اینفانتینو اعلام کرده که «به‌طور جدی در حال بررسی طرح دعوی حقوقی، داوری و همچنین ارائه شکایت به نهادهای نظارتی» درباره پروژه ایجاد شرکت FIFA Forward Enterprise (FFE) است. این شرکت قرار بود حقوق تجاری فیفا را در اختیار بگیرد و با فروش ۲۰ درصد از سهام خود، بیش از ۴ میلیارد دلار سرمایه جذب کند. ارزش این پروژه حدود ۲۰ میلیارد دلار برآورد شده بود.

این طرح که نخستین‌بار هفته گذشته توسط فایننشال تایمز افشا شد، با واکنش منفی گسترده در دنیای فوتبال روبه‌رو شد. در نهایت اینفانتینو روز جمعه عقب‌نشینی کرد و اعلام کرد پروژه FFE متوقف شده و دیگر اجرا نخواهد شد.

این عقب‌نشینی پس از فشارهای فزاینده از سوی یوفا، شماری از فدراسیون‌های فوتبال، سیاستمداران و هواداران صورت گرفت. این چرخش موضع همچنین موقعیت اینفانتینو را در آستانه انتخابات ریاست فیفا در سال آینده با چالش جدی روبه‌رو کرده است.

در نامه یوفا که تاریخ ۳۱ جولای را دارد و به دفتر مرکزی فیفا در زوریخ ارسال شده، از اینفانتینو خواسته شده است تمامی اسناد، مکاتبات و اطلاعات الکترونیکی مرتبط با پروژه FIFA Forward Enterprise را حفظ کند. یوفا هشدار داده هرگونه حذف، تغییر یا از بین بردن این مدارک می‌تواند در صورت آغاز روندهای حقوقی یا نظارتی، تبعات قانونی به همراه داشته باشد.

طبق این گزارش، صندوق سرمایه‌گذاری Thrive Eternal که تحت مدیریت جاشوا کوشنر، سرمایه‌گذار آمریکایی و برادر جرد کوشنر (داماد دونالد ترامپ)، قرار دارد، قرار بود سرمایه‌گذار اصلی این پروژه باشد.

اینفانتینو پیش‌تر وعده داده بود درآمد حاصل از فروش سهام این شرکت برای افزایش کمک‌های مالی به ۲۱۱ فدراسیون عضو فیفا هزینه خواهد شد. او همچنین تأکید کرده بود که اجرای این طرح تنها با رأی و تأیید فدراسیون‌های عضو امکان‌پذیر است.

همچنین بخوانید: زلزله در فیفا؛ مدیران ارشد خواستار استعفای اینفانتینو شدند

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید