به گزارش “ورزش سه”، با وجود امضای قرارداد و حتی اعلام خبر بازی در سطح محلی، بحران مهاجرت در سبته به دلیل ورود گسترده هزاران نفر از طریق شنا و مرزهای زمینی که موجب فشار بر خدمات شهری و ایجاد تنش‌های سیاسی و اجتماعی شده بررسی امکان برگزاری این مسابقه را ضروری کرده است. باشگاه […]

به گزارش “ورزش سه”، با وجود امضای قرارداد و حتی اعلام خبر بازی در سطح محلی، بحران مهاجرت در سبته به دلیل ورود گسترده هزاران نفر از طریق شنا و مرزهای زمینی که موجب فشار بر خدمات شهری و ایجاد تنش‌های سیاسی و اجتماعی شده بررسی امکان برگزاری این مسابقه را ضروری کرده است.

باشگاه بارسلونا نمایندگانی را به طنجه فرستاده تا شرایط را از نزدیک ارزیابی کنند و به همین علت و با توجه به بلاتکلیفی موجود هنوز این بازی را به صورت رسمی اعلام نکرده است. این مسابقه در کنار تورنمنت سه جانبه در اودینه در تاریخ ۸ آگوست مقابل اودینزه و ناتینگهام فارست و همچنین جام خوان گمپر در تاریخ ۱۹ آگوست برابر الاهلی، بخشی از برنامه‌های پیش‌فصل بارسا پیش از آغاز رسمی لالیگا مقابل الچه در ۲۳ آگوست محسوب می‌شود.

2509599

بازی مقابل آی‌آر طنجه نخستین دیداری خواهد بود که تمام اعضای تیم در آن حضور دارند، زیرا ملی‌پوشانی که قهرمان جام جهانی شده‌اند ۱۲ آگوست یعنی سه روز پیش از این بازی به تمرینات اضافه می‌شوند. منابع آگاه در باشگاه در گفتگو با موندو دپورتیوو برگزاری این دیدار را با توجه به فضای سیاسی موجود تضمین نکرده‌اند. 

هیئت مدیره باشگاه پیش‌تر جوانب مختلف این سفر را بررسی کرده و استعلام‌هایی از وزارتخانه‌های مربوطه گرفته است. در صورت فروکش کردن تنش‌ها احتمال برگزاری بازی وجود دارد. بارسلونا برای حضور در این مسابقه پاداش ۴.۵ میلیون یورویی توافق کرده است.

در صورت لغو این دیدار، برنامه‌های پیش‌فصل هانسی فلیک روی کاغذ شامل دو بازی ۹۰ دقیقه‌ای مقابل بیرمنگام (بازی برابر پرستون لغو شد) و الاهلی و دو مسابقه ۴۵ دقیقه‌ای برابر اودینزه و ناتینگهام فارست خواهد بود.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید