به گزارش “ورزش سه”، استقلال برای برگزاری دیدارهای خانگی خود در لیگ نخبگان آسیا، ورزشگاه بصره را به‌عنوان گزینه اصلی در نظر گرفته بود. تراکتور نیز همین ورزشگاه را برای میزبانی مسابقات آسیایی خود پیشنهاد کرد و فدراسیون فوتبال درخواست مشترک دو باشگاه ایرانی را در اختیار کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار داد. کنفدراسیون فوتبال آسیا […]

به گزارش “ورزش سه”، استقلال برای برگزاری دیدارهای خانگی خود در لیگ نخبگان آسیا، ورزشگاه بصره را به‌عنوان گزینه اصلی در نظر گرفته بود. تراکتور نیز همین ورزشگاه را برای میزبانی مسابقات آسیایی خود پیشنهاد کرد و فدراسیون فوتبال درخواست مشترک دو باشگاه ایرانی را در اختیار کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار داد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از بررسی شرایط با انتخاب بصره موافقت نکرد. علت این تصمیم، حضور تیم نیروی هوایی عراق در رقابت‌های آسیایی و استفاده این تیم از ورزشگاه بصره عنوان شده است. با اضافه شدن استقلال و تراکتور، سه باشگاه باید مسابقات خانگی خود را در یک ورزشگاه برگزار می‌کردند و کنفدراسیون فوتبال آسیا این وضعیت را از نظر برنامه‌ریزی و میزبانی قابل تأیید ندانست.

با وجود این پاسخ، استقلال همچنان بصره را مناسب‌ترین گزینه می‌داند. نزدیکی جغرافیایی به ایران، امکان سفر آسان‌تر اعضای تیم و هواداران و شرایط مناسب ورزشگاه باعث شده مدیران باشگاه فعلاً از انتخاب عراق عقب‌نشینی نکنند. به همین دلیل استقلال از AFC خواسته است در صورت تغییر تصمیم تراکتور، درخواست میزبانی آبی‌ها در بصره بار دیگر بررسی شود.

تراکتور در کنار عراق، کشور عمان را نیز به‌عنوان یکی از گزینه‌های خود در نظر دارد. اگر نماینده تبریز در نهایت مسابقاتش را در عمان برگزار کند، تعداد تیم‌های متقاضی استفاده از ورزشگاه بصره کاهش خواهد یافت و یکی از دلایل اصلی مخالفت AFC از میان می‌رود. استقلال امیدوار است در چنین وضعیتی مجوز برگزاری بازی‌هایش در عراق صادر شود.

باشگاه استقلال باید هم‌زمان گزینه جایگزین خود را نیز آماده نگه دارد. امارات از کشورهایی است که برای میزبانی مسابقات آسیایی آبی‌ها مورد بررسی قرار گرفته و در صورت مخالفت دوباره AFC با بصره، احتمال معرفی یکی از ورزشگاه‌های این کشور وجود خواهد داشت. هزینه‌های میزبانی، شرایط سفر و امکان حضور هواداران در تصمیم نهایی استقلال تأثیرگذار است.

قرعه‌کشی لیگ نخبگان آسیا روز ۲۷ مرداد برگزار می‌شود و استقلال و تراکتور پس از آن حریفان خود را خواهند شناخت. تا آن زمان رایزنی‌ها برای تعیین محل بازی‌های خانگی ادامه دارد و مدیران استقلال منتظر مشخص شدن انتخاب نهایی تراکتور و پاسخ تازه کنفدراسیون فوتبال آسیا هستند.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید